Advarsel:

Moobs i sikte!

I serien "fantastiske nettsider" er manboobs.co.uk en sterk kandidat. Her er mannepupper så imponerende at vi blir stumme av beundring!

Publisert Oppdatert

Vi gjorde et lite intervju med "Ian", mannen bak nettstedet.

Hvor i all verden fikk du ideen til nettsiden?

- For å være ærlig så jeg en dag på brystkassa mi og tenkte: "Det burde være et sted å vise disse skjønnhetene!"

Hva heter du?

- Jeg må være anonym siden jeg på dagtid er en respektabel IT-konsulent og ikke kan risikere at hobbyen min blir allment kjent. Ha-ha!

Hvilke karakteristika har et par flotte mannepupper?

- Store, hårete, spretne og aller viktigst: Et bilde hvor eierens store flir synes.

Har du kjæreste?

- Jeg har nettopp avsluttet et forhold. Men Marte, uansett hvor deilige moobs jeg har, så må du huske på at du er en gift kvinne!

Hvordan er dine moobs?

- Fantastiske!

Hvorfor liker vi mannepupper?

- Fordi det er fysisk komedie. Hvem har ikke sett "månedens mannepupper" og gispet i vantro før de spurter ut i latter?

Hva er best - hårete eller hårløse?

- Å se på: Hårete. Å slikke: Hårløse.

HER ER NOEN AV NETTSIDENS MENN - MED IANS KOMMENTARER:

Scott sier at han så disse hårete moroklumpene på et offentlig sted. Vi lurer på hvor Scott satt for å få et så godt bilde. Vær så snill og fortell oss det, Scott, vi vil dra dit selv!

Olly kommer fra Tyskland og har trolig de beste europeiske moobs vi noen gang har sett. Det må sies at dersom Hitler hadde så flotte eksemplarer, ville den andre verdenskrig definitivt endt annerledes. Vi tar av oss hatten for dine dissende fordeler og utnevner deg herved til månedens moobs. Gratulerer!

Lobstra så disse puppene og ble slått av hvor fyldige og frodige de var i forhold til resten av kroppen. Vi føler bildet symboliserer kjønnskampen til det fullkomne. Det er som om han hvisker: "Jeg har flottere pupper enn deg" til henne.

Jorge ser ut til å ha funnet et hendig sted å henge nøklene. Vi synes det er en utmerket måte å vise frem flotte fordeler. Men ikke heng for mange nøkler på dem, da ser du ut som en vaktmester - men en vaktmester med flotte pupper, uansett!

Det er ikke ofte vi banner, men i hule heiteste Greg, du har et par enoooorme mannepupper!

Vi er målløse!

Hvis vi hadde like deilige pupper som Charles, hadde vi også slikket dem. Ja, selv om de ikke var våre, hadde vi slikket dem!

John beskriver puppene sine som "boobylicious", og vi må si oss enige. Gratulerer, John.

Motig var så lysten på å bli med, at han sendte bildet sitt to ganger. Vi så det andre gangen, så her er han i all sin grønnkledde fryd. Bra jobba, Motig, det gjelder å stå på!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning