Oppskrift: Enkel brownies med kakao

Saftig brownies med kakao

Amerikanske brownies med kakao smaker helt himmelsk!

SAFTIGE BROWNIES: Lager du brownies med kakao får du den ekte, deilige sjokoladesmaken. Amerikanske brownies er klissete – men gud, så saftig og himmelsk!

SAFTIGE BROWNIES: Lager du brownies med kakao får du den ekte, deilige sjokoladesmaken. Amerikanske brownies er klissete – men gud, så saftig og himmelsk! Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert

Foto: Foto: Bulls

Med en neve nøtter, rosiner og annet godis trenger du bare en liten syndig bit – eller to ...

 

Du trenger:

7 dl hvetemel

7 ½ dl sukker

6 ss kakao

2 ts vaniljesukker

250 g melange

(Ev. ½ Japp kuttet i terninger – kan sløyfes)

6 egg

100 g hakkede nøtter, f.eks. valnøtter, hasselnøtter eller pekannøtter

 

Slik gjør du:

1. Bland alle de tørre ingrediensene, og rør inn egg og smeltet smør.

2. Hell røra i en liten langpanne (20x35 cm) stek i 10–12 minutter på 220°C.

3. For å sjekke om kaka er ordentlig stekt, kan du stikke en trepinne ned i den. Om det henger litt deig igjen på trepinnen, er den ferdig. Den seige og klassiske browniekaken er litt seig, da er den aller best.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag