Grove muffins

Paleomuffins

Saftige og fiberrike muffins uten gluten og melk. Må smakes!

GROVIS: Paleomuffins metter godt og egner seg perfekt i matpakka.

GROVIS: Paleomuffins metter godt og egner seg perfekt i matpakka. Foto: Foto: Elin Melås

Publisert Oppdatert

Disse muffinsene er både supergode og sunne.

Perfekte små posjoner som spises som du ville gjort med vanlig brød.

Prøv også: Lapper med kun tre ingredienser!

Du trenger (til ca. 12 muffins):

1 dl solsikkerkjerner

1 dl gresskarkjerner

0,5 dl sesamfrø

3 dl hakkede nøtter (som hasselnøtter, mandler, valnøtter, cashewnøtter)

2 ss valmuefrø

2 ss pistasjnøtter

1 ts salt

0,5 dl kuttet tørket aprikos

0,5 dl gojibær (evt tørkede tranebær)

0,5 dl kokosmel (evt mandelmel)

2 egg

1 dl vann

0,5 dl olje av god kvalitet

Slik gjør du:

SUNN KOS: Nyt de deilige muffinsene med friske bær og en kopp te.

SUNN KOS: Nyt de deilige muffinsene med friske bær og en kopp te. Foto: Foto: Elin Melås

1. Bland alt godt og legg det over i ca 12 muffinsformer.

2. Stekes på 160 grader i ca 30 minutter. 

Voilà! Kos deg med supersunne og gode matmuffins.

Les bloggen til Elin her!

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag