Du trenger (til 2 personer):

300 g frosne erter

5 dl grønnsaksbuljong

3 dl lett kokosmelk

1 cm fersk ingerfær

2 ts grønn currypaste (kan sløyfest hvis du ikke vil ha den sterk)

1 ts salt

Chilliflak til pynt

Grønn ertesupp

GRØNN GLEDE: Piff opp den ertesuppa med chilli! © Foto: Desiree Andersen

Slik gjør du:

1. Kok opp buljong og ingefær.

2. Tilsette kokosmelk og curry paste.

3. Ta kjelen av platen og tilsett ertene frosne.

4. Mos det hele med en stavmikser eller blender. Gi et kjapt oppkok og server.
​Server gjerne med reker eller kokt skinke for å øke proteininnholdet i retten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!