Hvem bør stå på forsiden?

Kandidatene!

Det var hundervis av lesere - og kjærestenene deres - som meldte seg på Kamilles coverkonkurranse. Disse syv er de heldige kandidatene, bli med og stem på din favoritt. Vinneren vil styles og sminkes av Helena Rubinstein og fotograferes til Kamilles cover. I tillegg mottar hun en luksuriøs produktpakke fra Helena Rubinstein.

Publisert Oppdatert

Kandidat 1

Halima Allouch Karlsen Alder: 26 Fra: Dal

Påmeldt av ektemannen Kai Karlsen:

Halima er 26 år, mamma til lille Adine på 17 mnd og gift. Hun jobber til daglig på Dal skole som barne- og ungdomsarbeider.

I fritiden elsker hun å gå turer samt å holde seg i form. Nå om dagen går det mye tid til vår kjære datter, som krever sitt.

Ellers er Halima en veldig sosial og omgjengelig person som setter vennskap, samhold og ærlighet høyt.

Kandidat 2

Marita Skåre Alder: 25 Fra: Hardanger

Eg har akkurat fylt 25 år og har to barn, ei babyjente på seks månadar og ein gut på 2 og eit halvt år.

Eg har tatt økonomiutdanning på BI, innen regnskap, og har no vore inne i ei seks månadar lang ammetåke som eg så smått begynner å komme ut av.

Som småbarnsforelder er det lite tid til å pleie seg sjølv, no er det barna som er i fokus. Defor hadde det vore heilt fantastisk å for ein gongs skyld få oppmerksomhet og føle seg «fin» for ein dag!

Da eg såg konkurransen i Kamille, fekk eg kjempelyst til å være med. Har ikkje sagt til nokon at eg har meldt meg på, kjem eg på trykk vil eg at venner, kjæreste og familie skal bli sjokkerte når dei kjem til bladhylla i butikken.

Dermed tok det litt tid med bildene, eg måtte finne fram sjølvutløysaren og ta hagemøblane til hjelp!

Kandidat 3

Torill Bjørnson Alder: 35 Fra: Lørenskog

Jeg heter Torill Bjørnson, er 35 år og bor på Lørenskog med samboer og to barn.

Jeg jobber i et firma hvor jeg fungerer som «potet», det vil si at jeg har en finger med i det meste som foregår.

På fritiden går det meste av tiden med til barn og et hus som vi pusser opp. Jeg prøver å trene jevnlig og da går det for det meste i spinning og helsestudio. I tillegg har jeg mange gode venninner som jeg liker å være sammen med. Vi har et par faste turer i året hvor vi nyter livet med shopping, god mat, og ikke minst god vin.

I vinterhalvåret er hele familien å finne i slalåmbakken, sommeren tilbringer vi i en campingvogn i Sandefjord.

Jeg er vel en helt vanlig jente som lever et helt vanlig liv med de opp-og ned­tu­rer det fører med seg - mest oppturer.

Kandidat 4

Kristin Meyer Alder: 35 år Fra: Jeløya

Jeg blir 35 år i juli og har 10 års bryllupsdag 26. juni. Vi har to flotte barn: Magnus på 7 og et halvt år og Ingrid, seks år. 

Jeg har vært sykepleier i 11,5 år, men har senere videreutdannet meg til helsesøster. Nå jobber jeg i skolehelsetjenesten i Moss. Det å møte barn, ungdom og deres familier er givende, spennende, utfordrende og lærerikt. 

Da mannen min og jeg giftet oss, snakket presten om at ingenting er selvfølgelig. Det å tenke at gode ting i livet er en selvfølge, kan gjøre at man ikke verdsetter det slik man bør.

Jeg er glad i livet og liker å smile. Noe av det beste jeg vet, er å reise på båttur med mannen og barna mine, oppdage nye steder og kjenne på friheten og god tid. Gode venner er den familen vi velger oss selv, og jeg er heldig som har mange rundt meg som jeg setter stor pris på.

Jeg ble veldig overrasket da dere ringte. Jeg satt på kurs om endringer i vaksinasjonsprogrammet fra neste år. Jeg foralte det til kollegaene mine og fikk masse positiv respons - de syntes det var kjempegøy. Det syntes forresten mannen min også.

Tusen takk for muligheten. Jeg gleder meg, og er litt nervøs også. 

Kandidat 5

Ingrid Ellingsen Alder: 37 år Fra: Sør-Trøndelag

Påmeldt av ektemannen Jan Egil Ellingsen:

- Veldig hyggelig at Ingrid er en av de heldige.

Hun ble overrasket og svært spent på om hun virkelig skal få gleden av dette!

Ingrid er 37 år, ei jente med masse energi og humør.

Hun har drevet med alt fra turn, dans, drillpike og håndball til ishockey, ski, sang og musikk. For tiden trener

hun en del på sykkel, med Grenserittet på åtte mil som mål. Hun har nettopp avsluttet en butikk som hun åpnet for fem år siden, en gave-og interiørbutikk.

Hun er utdannet sykepleier og tenker å ta opp igjen arbeidet så fort hun finner en interessant stilling innenfor faget.

Ingrid har fire barn på syv, ni, 11 og 15 år som hun elsker, og som hun er en god mor for.

Alt dette i seg selv sier at hun ikke har hatt så altfor mye tid til å prioritere seg selv de siste årene.

Å bli covermodell for Kamille er midt i blinken! Hun bare elsker å stå foran kamera, og det kan en se på bildene!

Dette var bare noen opplysninger slik at dere vet litt om min kone som jeg fortsatt synes er like vakker som alltid etter cirka 20 år.

Kandidat 6

Marianne Arntzen Alder: 28 år Fra: Bodø

Jeg er 28 år, fra Bodø, og studerer økonomi og ledelse ved Handelshøgskolen i Bodø. Jeg er ferdig denne våren, så jeg får se om jeg fortsetter på master eller begynner i jobb.

Ellers bruker jeg mye tid på å trene, male bilder, lese bøker og pusse opp hjemme.

Jeg har vært sammen med min svenske kjæreste, Daniel, i åtte år nå, og han turte faktisk si at dersom jeg kommer på coveret til Kamille, skulle vi gifte oss... Den hadde jeg ikke ventet!

Vi planlegger å få barn, så det siste Kamille Mor & barn var veldig morsomt å få i posten.

Tar det som et hint om at snart skjer det! Kamille gir meg masse inspirasjon til klær, mat, interiør og mye mer, så jeg forstår godt at dere er blitt det største damebladet i Norge.

Det hadde derfor vært en stor ære å bli Kamilles covermodell!

Kandidat 7

Maria Kalvik Alder: 30 år Fra: Bergen

Jeg heter Maria Kalvik, jeg har akkurat fylt 30 år og er utdannet fengselsbetjent.

Jeg jobber til daglig i Bergen fengsel, og trives veldig godt med det!

På fritiden liker jeg å trene, noe jeg oppdaget i en alder av 28 år. Jeg har to eldre søstre som jeg er veldig glad i og liker å være sammen med på fritiden, samt venner og kollegaer som jeg finner på ting med. Prøver å få til et par utenlandsreiser hvert år også.

Jeg liker å pynte meg, men har nok en mer sporty og «casual » stil til daglig.

Jeg går i uniform på jobb, så det er alltid kjekt å vise at man har en mer feminin stil når man tar på seg sine egne klær. Jeg er singel og bor alene.

Jeg er rett og slett en helt vanlig jente, og selvsagt en svoren Kamille-leser!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning