Pål Angelskår er mest kjent som vokalist og låtskriver i det kritikerroste bandet Minor Majority, som står bak hitene Dancing in the Backyard, She gave me away og Supergirl. I 2006 vant bandet Spellemannprisen i klassen for beste popgruppe, og avsluttet karrieren i 2010.

Pål Angelskår har fortsatt sin karriere som soloartist, og mange har ventet på hans første plate under eget navn. Mye av materialet er testet ut foran publikum på små klubber, og når alt satt som det skulle ble Follow me innspilt i Norges flotteste studio: Ocean Sound Recordings på Giske.

Plata utgis 3. september og singelen James Gandolfini slippes til radio i disse dager, og til høsten tar Angelskår turen innom Rockefeller med fullt band.

Det er da du kan være der. Svar på spørsmålet under, og vær med i trekninga av to billetter til konserten på Rockefeller 19. september.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!