- Jeg var lenge en dårlig student og levde livets glade dager. Hadde jeg vært ferdigutdannet i normal tid og vært i et stabilt forhold den gang, hadde jeg kanskje tenkt: «hva nå?». Om noen av de tidligere kjærestene mine hadde vært pådrivere, så kan det hende jeg hadde blitt frista til å få barn, forteller Cecilie åpenhjertig til Kamille. Nå er Cecilie Kjensli blit 40 år og har for lengst innstilt seg på et liv uten barn.

- Jeg har aldri kikka ned i barnevogner. Barn har rett og slett ikke interessert meg, forteller Cecilie Kjensli. Hun er kjent som sexpirator, frisk debattant og som gründer med eget nettbutikk og nettmagasin Cpunktet. no. De fleste kjenner henne som den frittalende dama som snakker rett fra levra om sex, og som inspirerer folk til å ha mer sex i hverdagen - sex som ikke behøver å resultere i annet enn nytelse.

To må man være- Jeg har en superstreit oppdragelse, men har vel aldri levd noe tradisjonelt liv. Jeg var lenge en dårlig student og levde livets glade dager. Hadde jeg vært ferdigutdannet i normal tid og vært i et stabilt forhold den gang, hadde jeg kanskje tenkt: «hva nå?». Om noen av de tidligere kjærestene mine hadde vært pådrivere, så kan det hende jeg hadde blitt frista til å få barn. Men de gutta jeg har vært sammen med opp gjennom årene, har vært sånne halvslaskete, sexy menn i frie yrker, og da er det ikke akkurat barn man tenker mest på, forteller Cecilie Kjensli.

Les hele intervjuet med Cecilie Kjensli i Kamille nr 18.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!