Hilde Bakke

ALDER: 28 år

JOBB: Konditor i Bergen

SIVILSTAND: Gift og tobarnsmor

Vi gir flere av Kamilles lesere muligheten til å bli ny, og denne gangen var det Hilde Bakke (28) som fikk en drømmedag.

Tobarnsmoren har kun ti minutter til å gjøre seg klar om morgenen, og pleier derfor å finne fram klærne dagen i forveien.

- Til hverdags går det i tights, T-skjorte eller genser, fordi det er enkelt og komfortabelt. Til fest har jeg også på tights, men med en finere topp til – litt mer «bling». Da setter jeg av 1,5 time, for å kunne bruke lang tid på hår og sminke. Det er gøy.

- Hvorfor ønsket du hjelp fra teamet vårt?

- Dagene kan være ganske slitsomme med to små jenter, så jeg har ikke orket å prioritere meg selv. Jeg jobber fulltid med å lage kaker til bergenserne; jeg står opp 05.20, og må komme meg ut døren kjapt.

Hilde kunne gjerne tenkt seg å se litt mer fresh ut så tidlig om morgenen.

- Selv om jeg kan dekorere kaker, har jeg ingen peiling på hvordan jeg kan dekorere meg selv. Det blir fort å sette håret i en klemme, ta på de enkleste klærne og se like trøtt ut i trynet.

bli ny, hverdagsantrekk

HVERDAGSFIN: Hilde har på seg: Skjorte fra Never Denim, kr 499. Genser fra Tommy Hilfiger, kr 1600. Cardigan fra Gina Tricot, kr 699. Bukse fra Lindex, kr 399. Sko fra Eurosko, kr 699. Øredobber fra Maria Zabel, kr 3000. Klokke fra Dyrbrg/Kern, kr 1699. Ring fra Dyrberg/Kern, kr 609. PLUKK: Genser fra BikBok, kr 799. Skjerf fra Samsøe Samsøe, kr 899. Nukse fra Hugo Boss, kr 1899. Loafers fra Sapatos Premium, kr 1295. © Foto: Produsentene

Ny hverdagsglød

Etter forvandlingen, har Hilde innført et par nye rutiner i hverdagen.

- Jeg kjøpte en del klær og en haug med sminke da jeg var i Oslo, blant annet en omslagsjakke som jeg elsker. Jeg har rukket å bruke litt av det allerede og jeg føler meg veldig stilig. Jeg holder også på å øve på min nye morgenrutine. Nå har jeg begynt med maskara og med å fikse øyebrynene litt – så jeg ser litt mer våken ut. Jeg klarer det ikke helt på ti minutter ennå, men kanskje med litt trening?

Tips! Velger du en kjole i en knallfarge, for eksempel rød, trenger du ikke tenke på tilbehør. Når kjolen er så «mye», er det fint om resten av antrekket er enkelt.

Les også: Kle deg etter din kroppsfasong

bli ny, festantrekk

FESTLIG: Hilde har på seg: Kjole fra Ganni, kr 1099. Armbånd fra Dyrberg/Kern, kr 599. Øredobber fra Maria Zabel, kr 1900. Pumps fra Aldo, kr 999. PLUKK: Poncho fra La Redoute, kr 900. Øreringer fra Jane Kønig, kr 900. Skinnkjole fra Jofama, kr 2695. Sko fra La Redoute, kr 324. Armbånd fra Pilegrim, kr 349. © Foto: Produsentene

Flotte krøller

- Hilde har egentlig krøllete hår, men har tatt keratinbehandling for å få det slett. Jeg derimot, ville få krøllene tilbake og lage mer volum, sier frisør og makeupartist Christine Mellem.

bli ny, lage krøller med rettetang

DELIKAT: Man kan heldigvis trylle fram flotte krøller ved hjelp av en god rettetang som er litt rund i kantene! © Foto: Lars Evanger

- Bruk gode volumprodukter etter hårvask for å få et skikkelig løft, og for å gjøre det enklere for deg selv å skape de elegante, men tilfeldige krøllene. Avslutt med en tørrsjampo med godt hold, så unngår du stive krøller etter en hard hårspray!

bli ny, sminke, sminke større øyne

VAKRE ØYNE: Ved å bruke en lys skygge i øyekroken åpner du opp blikket! © Foto: Lars Evanger

Vakre øyne

- Jeg valgte å fokusere på de vakre øynene til Hilde, og gjøre resten av makeupen hennes myk. I tillegg til foundation som jevner ut hudtonen, concealer som dekker mørke ringer og lysner opp, fikk hun litt ekstra glød med solpudder og blush i kinnene, forklarer makeupartisten.

- Øynene fikk ekstra oppmerksomhet med punktvipper og maskara, lys skygge ved øyekroken og en mørkere brun skygge i ytterkant av øyet. Ved å fylle inn brynene med en brynsskygge, trekker man enda mer fokus mot dette området, og brynene rammer inn ansiktet.

Har du lyst til å være Kamille-modell? Send en mail til rubi.sorvik@egmont.com og fortell oss hvorfor du vil være med. Husk å legge ved bilde, navn, størrelse og alder!

Flere flotte Kamille-modeller:

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!