I samarbeid med Lindex inviterer vi deg til eksklusiv VIP-shopping tirsdag 18.mars, hvor du kan forhåndshoppe fra kolleksjonen #superrolemodel.

Vi har fått fashion advisor hos Lindex, Kathrine Sørland, til å plukke ut sine favorittplagg fra vårkolleksjonen.

Se hvordan du melder deg på shoppingkvelden nederst i saken!

1. Kimono

– Kimonoen er bare helt nydelig! Jeg elsker motivet på ryggen og fargene er så freshe. Den passer også til veldig mye, sier Kathrine Sørland.

TRENDY: Hvit kimono med print på ryggen, kr. 699. © Foto: Lindex

Kathrines stylingtips:

– Kimonoen er såpass spesiell og «synlig» i seg selv, at her ville jeg valgt å tone ned resten av antrekket som på bildet.

– Den passer også fint til 70-tallslooken med mørkeblå slengbukse en kul stor hatt med brun skulderveske til. Til varme sommerdager ville jeg brukt den til deminshortsen, en singlet eller t-skjorte og et par espadrillos.

– Den funker også utmerket til fine anledninger som for eksempel sommerfesten eller hagebryllupet. Kombiner da gjerne kimonoen med en knelang, litt kroppsnær kjole. Kilehælsandaler og konvoluttveske som det perfekte tilbehør.

Les også: Vårplaggene du bør sikre deg

2. Kjole

– Kjolen synes jeg har er fint og behagelig snitt som passer de fleste. Er spesielt glad i fargekombinasjonen, forteller Sørland

SOMMERLIG: Hvit kjole med blomsterprint, kr. 599. © Foto: Lindex

Kathrines stylingtips:

– Den kan styles opp eller ned avhengig av anledning. Til hverdags ville jeg stylet denne med denimjakka, eller en lys lang strikkecardigan og et par flate sandaler eller sneakers.

– Til sommerfesten: et par lekre spisse pumps, tresandaler, og et par flotte armbånd i tre, kobber eller gull for å skape en fin balanse.

3. Tunika

– Digger denne fordi den er perfekt til varme sommerdager og solbrun hud. Elsker bohemlooken!

BOHEM: Den hvite tunikaen passer perfekt til denimshorts, kr. 349. © Foto: Lindex

Kathrines stylingtips:

– Den hvite «bohemske» tunikaen ville jeg stylet som slik som på bildet med denimshorts, et par høye hæler, eller sneakers. Et kult smykke, skulderveske og en tøff hatt til for å piffe looken ytterligere.

– Den kan også brukes på stranda med bikinien under.

Trenger du en ny jakke?  Her er vårens fineste jakker

4. Denimskjorte

– Får aldri nok av denimskjorter og den passer til alt, mener Sørland.

CASUAL: Denimskjorta kan brukes til det meste, mener Sørland. Kr. 299. © Foto: Lindex

Kathrines stylingtips:

– Fargen er nydelig til våren og denimskjorta passer flott til alle farger man måtte velge ellers i antrekket. Før det blir ordentlig varmt ville jeg stylet den til denimbuksa og et par Converse eller brune støvletter til. Gjerne bruk en strikkecardigan over.

– Den er også flott til å skape balanse i et antrekk, for eksempel ved å style den til hvit/sort dressbukse eller cullottes. Bruk den til shortsen og skjørtet eller knyt den litt i siden og ha den til blyantskjørtet med høyt liv.

5. Hvit dress

– Klassisk, elegant, og tidløs. Et must i skapet!

KLASSISK: Den hvite dressen kan styles med en enkelt hvit t-skjorte. Plaggene kan fint brukes hver for seg. Jakke, kr. 599. Bukse, kr. 399. © Foto: Lindex

Kathrines stylingtips:

– For de som ikke er så glad i penkjole er denne hvite dressen et flott alternativ til fest! Hvitt er jo i skuddet som aldri før og er et lekkert supplement til den vanlige sorte dressen.

– Jeg liker spesielt godt det rene, enkle og litt androgyne snittet samt vidden på buksene!

– På bildet har jeg stylet den med en enkel hvit t-skjorte uten tilbehør som skaper en clean look.

– Man kan også bruke plaggene hver for seg og style dem både opp og ned. Dressbuksa er for eksempel lekker med en casual pastellfarget bomulls- eller en strikkegenser til. Jakka passer til det meste!

Kamille gjør oppmerksom på at shoppingeventet er et samarbeid mellom Kamille og Lindex.

EKSKLUSIV VIP-SHOPPING!

Kamille og Lindex feirer lanseringen av kampanjen #superrolemodel og inviterer deg til eksklusiv VIP-shopping i utvalgte Lindex-butikker.

Du får forhåndsshoppe fra kolleksjonen og vi gir deg 20% på alt du handler denne kvelden. Vi byr på søte fristeleser og de 200 første som shopper får en goodiebag.

Vi trekker 1 stk. heldig vinner per event som stikker av med en bli ny dag for seg og sin venninne hos Lindex med Kathrine Sørland, et gavekort på 10 000 kr og 1-årsforbruk av Batiste Dry Shampoo!

10% av omsetningen denne kvelden går til Water Aid og deres verdensomspennende arbeid for rent vann.

Tid: 17. mars kl. 18.00

Sted:

Lindex Karl Johans gate 12, Oslo

Lindex Munkegata52-54, Trondheim

Lindex Arkaden Torgterrassen, Stavanger

Lindex Lagunen, Bergen

For å melde deg på event i din by:

Send sms til 2205 med kodeord for byen du ønsker å delta i (sms kr 1):

«linoslo», «linbergen», «lintrondheim» eller «linstavanger»

Begrenset antall plasser!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!