Selv om det er litt tidlig å ikle seg sandaler og delikate blondekjoler, er det ingenting i veien for å oppdatere vårgarderoben.

Vi går mot lysere tider, og butikkene har begynt og fylles med lekre nyheter. I kontrast til et noe urolig verdensbilde florerer 70-tallet og flower power i motebildet!

Trenger du en lettere jakke?  Her er vårens fineste jakker!

Blomster og blonder

Mote- og skjønnhetsansvarlig i Kamille, Tonje Norum, har plukket ut ti plagg hun har stor tro på denne sesongen.

– Blomstermønster, denim og hvite blonder er noe av det som er verdt å investere i. Skinn, sneakers og bohemske plagg à la Isabel Marant blir man jo aldri lei, sier Norum.

Hun anbefaler å ta en titt hos kjedebutikkene for å finne fine plagg og vesker med frynser som er sterkt i motebildet denne våren.

Saken fortsetter under bildet!

CHIC: Blomsterkjole fra Mango.no, kr. 399 Skinnskjørt fra Ganni, kr. 2 099. Sneakers fra New Balance hos Bolina.no, kr. 1 199kr. Slengbukse fra MIH, kr. 2 699. © Foto: Produsentene

70-talls vibber

Norum mener sesongens «må ha» er slengbuksa, hvite blondeplagg, et palestinamønstret plagg fra Cecilie Copenhagen og tilbehør i afrikanske perler - gjerne flere sammen.

– Cecilie Copenhagen er jo litt pricy, men veldig fint og om man ikke er sikker på trenden kan man gå for et skjørt eller shorts, tipser hun.

Se også: 10 kule hverdagsskjorter

Går du for en hvit blondekjole eller en blomstrete variant, anbefaler vår moteansvarlig å kombinere den med en militærjakke, frynseveske og afrikanske perler rundt håndleddet.

– Kjolene kan også erstattes med en slengbukse med en tunika for et like heldig resultat!

TRENDY: Sort tunika fra Isabel Marant hos matchesfashion.com, kr. 5 885. Hvit blondekjole fra Mango.no, kr. 499. Ankelkort vid bukse fra Zara, kr. 399. © Foto: Produsentene

Stylingtips! Spray litt saltvannsspray i håret før du tørker det, så bølger håret seg litt og gi det volum med en tørrsjampo. Litt maskara, rouge/ solpudder og gloss på leppene er alt du trenger for å komplettere looken!

Følg Kamille på Facebook og Instagram @kamillenorge!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!