19.2-20.3

Fiskene

Denne sommeren kan bli både anstrengende når det gjelder relasjoner - og avslappende.

FISKENE

FISKENE

Publisert Oppdatert

Generelt

Å finne en god balanse mellom ytre aktiviteter og behovet for indre kontemplasjon blir viktig for deg i tida framover. Hvis det ene livsområdet får overtaket, kan du fort bli så stresset at det går ut over helsa di. Ta ikke på deg andres byrder, men bær dine egne med glede, sier stjernene.

Kjærlighet

Du er absolutt ikke en mistenksom type, men nå kan du ikke feie det under teppet lenger. En uggen følelse av at noen du stoler på fører deg bak lyset, setter sitt umiskjennelige preg på din omgang med nære og kjære. Det du kvier deg aller mest for, er å dele din frykt med en eventuell partner. La ikke skjult frykt ødelegge nærheten mellom dere, sier stjernene.

Jobb og penger

Noe skjer i løpet av sommeren, noe som vil forandre enten arbeidsoppgavene dine eller gruppen du jobber sammen med. Det er ikke du som står i begivenhetens sentrum. Men på mange måter vil det bli du som får jobben med å samle trådene og sørge for at alle trekker i samme retning. Økonomisk har du så det holder, og snart kan du vente deg en bonus også. Når høsten kommer, vil alt være på skinner igjen.

Ferie

Med alt som forgår når det gjelder vanskelige sosiale relasjoner, kan du trenge å koble av denne sommeren. Mer enn ellers blir det viktig at du gir deg selv lov til å slappe av. Hvis du ikke kan reise på en spatur utenlands, kan du lage deg et minispa hjemme. Vær snill mot deg selv, sier stjernene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning