Britney hermer etter Madonna

Hermegåsa Britney

Pop-prinsessen rapper pop-dronningens stil. Ønsker hun å bli den nye Madonna?

SØSTRE I FLOSS: Britneys beundring for pop-gudmoren Madonna kom klart fram under gårsdagens Bambi-prisutdeling.

SØSTRE I FLOSS: Britneys beundring for pop-gudmoren Madonna kom klart fram under gårsdagens Bambi-prisutdeling. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert
FØRST I FLOSS: Den tyske film- og cabaretstjernen Marlene Dietrich.

FØRST I FLOSS: Den tyske film- og cabaretstjernen Marlene Dietrich. Foto: Foto: Stella

Det var under utdelingen av den ikke altfor prestisjetunge «Bambi»-prisen i Tyskland torsdag at Britney Spears stilte i full Madonna-mundur.

Prikk lik Madonna

Foran en fullsatt sal framførte hun sin ferskeste hit, «Womanizer», iført flosshatt, gjennomsiktig topp, svart BH, svart utenpå-truse.

Madonna har brukt akkurat det samme antrekket under sin siste verdensturné.

Det er som kjent en hårfin grense mellom hyllest og herming. Vi vet ikke om Britney er ute etter å vippe ned popdronningen av tronen, eller om hun kler seg slik i en slags «tribute» til sin nye venninne.

Det kan hende at det er så enkelt at da Britney først var i Tyskland, ville hun gjerne benytte anledningen til å vise sin aktelse for tyskernes store stjerne, Marlene Dietrich?

Les også: Kjoleduell: Britney vs. Heidi

SÅNN VIL JEG BLI:  Britney følte seg nok litt som en grå mus sammen med popdronningen under konserten i LA.

SÅNN VIL JEG BLI: Britney følte seg nok litt som en grå mus sammen med popdronningen under konserten i LA. Foto: Foto: Stella

Nye venninner

Under en konsert Madonna holdt i Los Angeles nylig, halte hun Britney opp på scenen. Til publikums store begeistring gjorde de to flere numre sammen.

Det er likevel litt vemodig å tenke på at Britney må stjele Madonnas klær, nå som foldeskjørtet og pastellkjolene er lagt vekk for godt.

Neste uke slippes Britneys bursdagsalbum «Circus», som har fått jevnt middels kritikker. Vi tipper at den største kritikeren av alle, det platekjøpende og nedlastende publikum, vil sette pris på de gjenkjennelige sporene.

Sjekk ut «Womanizer»-framføringen under Bambi Awards under.

Les også:

Luis Vuittons nye ansikt?

Maskulint på damehodene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning