Undertøyet utenpå

Undertøysblonder som vises

Forførende, men samtidig sarte undertøysblonder skal du nå bære godt synlig.

Publisert Oppdatert
PUMPS: En modell viser lekre pumps med sorte blonder under Valentinos vår/sommer 2010 visning under Paris Fashion Week denne høsten.

PUMPS: En modell viser lekre pumps med sorte blonder under Valentinos vår/sommer 2010 visning under Paris Fashion Week denne høsten. Foto: Foto: Stella Picutres

DISKRÉ: Ønsker du heller noe mindre og mer diskré kan du fikse antrekket med et smykke inspirert av undertøysblonder. Smykke som vist fås hos Lindex Online Shop og koster 69,50 SEK.

DISKRÉ: Ønsker du heller noe mindre og mer diskré kan du fikse antrekket med et smykke inspirert av undertøysblonder. Smykke som vist fås hos Lindex Online Shop og koster 69,50 SEK. Foto: Foto: Produsenten/Lindex

Det er lov å kle seg sexy og forførende denne høsten, og hva er vel ikke mer passende enn sorte blonder? Trenden med sarte og lekre blonder er stadig i skuddet.

Flere designere viste tendensene til 40-tallspreget på høstens motevisninger. Det var for det meste sorte blonder som dominerte, men Dior viste også frem blonder i farger som lilla, grått og rødt.

Grått var også en farge som Jason Wu kombinerte med mer diskré blonder, da han kun hadde drapert skuldrene på en grå kjole. Sofistikert og elegant.

Se billedgalleriet.

Høstens mange motevisninger røper med andre ord at man også kan satse på blondene til neste år.

Feminin mote

Motejournalist og stylist Mette Mortensen i Costume sier at blonder er noe av det mest feminine du kan få tak i, så det er naturlig at designerne faller tilbake på blonder.

- Trendene går jo i sirkler - noen sesonger går designerne for androgyne og lekne design, mens mange denne sesongen har gått for et superfeminint 40-tallspreg på kolleksjonene sine.

Les også:

Stor test av sminkefjernere

Perfekte ytterplagg for høsten

Kombiner

Det kan kanskje være litt i meste laget for enkelte å være kledd i blondeundertøy fra topp til tå. Bruk derfor plaggene alene eller sammen med sesongens rocka plagg av skinn, fløyel, paljetter og metall så får du en mer avslappet stil.

- Det beste er å kombinere med tekstiler som står i kontrast til blondene. Denne sesongen har designerne satt det sammen med fløyel, skinn og ull- og silkeplagg og derfor skapt et interessant spill i antrekket forteller Mortensen.

- Velg sarte stoffer for å gjøre antrekket ekstra feminint og skinn for et mer rocka preg.

Les også:

Høstens smykker skal være store

Megan Fox blir undertøysmodell

FEST: Lekker partyveske fra Moschino Cheap And Chic. Vist på Milano Fashion Week.

FEST: Lekker partyveske fra Moschino Cheap And Chic. Vist på Milano Fashion Week. Foto: Foto: Stella Pictures

RIMELIG BLONDER: Blondekjole fra Cubus til kr 199, blondetights fra Cubus til kr 149 og body fra Gina Tricot til kr 199.

RIMELIG BLONDER: Blondekjole fra Cubus til kr 199, blondetights fra Cubus til kr 149 og body fra Gina Tricot til kr 199. Foto: Foto: Produsentene

Les også:

Slik sjekker du puppene selv

Fan av svensk design (gatemoteblogg)

Les mer på Klikk Mote

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning