Lady Victoria Hervey

Ukas verst kledde

Det er ikke mye Lady over dette antrekket.

VERST KLEDD: Lady Victoria Hervey

VERST KLEDD: Lady Victoria Hervey Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert
USJ: Lady Victoria Hervey ser uflidd ut i dette antrekket. Svett hud, bar mage og møkkete klær som subber? Nei, takk!

USJ: Lady Victoria Hervey ser uflidd ut i dette antrekket. Svett hud, bar mage og møkkete klær som subber? Nei, takk! Foto: Foto: Bulls

Temaet var hvitt. Hvitt forbindes med det rene. Likevel klarte Lady Victoria Hervey å dra på seg noe som hun var sikker på kom til å bli møkkete.

Kjendisene strømmet til Sean «Diddy» Combs årlige White Party, men alle så bedre ut enn den britiske sosietetsdama Lady Victoria Hervey. Hun så ut som hun kom rett fra en fyllefest på stranda.

Se sist ukes verst kledde her

Rett fra beach party?

Håret og sminken ser ut som om det er dratt rett opp fra sanda da Lady Victoria fant ut at hun var for sen til en fest. Dermed rakk hun antagelig heller ikke å ta på seg sandalene før hun løp til festen. Er det løpeturen eller sola som gjør at huden og håret ser svett ut?

Jo da, jumpsuit er in. Det har hun fått med seg. Men når jumpsuiten er så stor at den nederste halvmeteren subber i bakken og utringningen stopper omtrent ved ratata, hadde det vært greiere å legge den igjen hjemme.

Lady og lady, fru Blom

Under den horrible jumpsuiten har Lady Victoria Hervey knytt på seg en bikinioverdel, og slengt et kjede over. Armene er fulle av diverse armbånd, noen ser til og med ut til å være festivalarmbånd fra sommerens mange sprell.

Tross mange stygge feil, er én verre en de andre: møkkete klær som subber i bakken er aldri vakkert. Aldri.

Nei, det var ikke mye klasse over dette antrekket, Lady Victoria. Prøv igjen.

Se ukas best kledde her

Les også:

- Naomi er ei drittkjerring

Dette lyver kvinner om i senga

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning