TV-NYTT

Prison Break er tilbake!

Nå er endelig ventetiden over, og Wentworth Miller kommer tilbake på skjermen.

Endelig er Prison Break tilbake på skjermen. Fra venstre: Amuary Nolasco, Bill Fichtner, Wade Williams, Michael Rapaport, James Hiro Yuki Liao, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Sarah Wayne Callies, Jodi Lyn O'Keefe og Robert Knepper.

Endelig er Prison Break tilbake på skjermen. Fra venstre: Amuary Nolasco, Bill Fichtner, Wade Williams, Michael Rapaport, James Hiro Yuki Liao, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Sarah Wayne Callies, Jodi Lyn O'Keefe og Robert Knepper. Foto: TV3/20th Century Fox

Publisert Oppdatert

- Prison Break er en actionspekket serie, som man blir totalt hekta på. Hver episode slutter med en enormt spennende cliffhanger, som gjør at man bare må se neste episode. I tillegg skader det jo ikke at Wentworth Miller er kjempekjekk! sier Det Nyes kulturekspert, Marit Aaby Vebenstad.

Les flere saker om tv og film i Det Nye Kulturkick.

- Jeg kan love deg at Wentworth "The Pretty Boy" Miller ikke ville klare seg et døgn i et ordentlig fengsel, sa Dominic Purcell da Det Nye møtte han tidligere. Les hele intervjuet.

Nå er en ny sesong av Prison Break i gang, tirsdager kl. 21:30 på TV3. Og sesongen begynner med en fantastisk spennende dobbeltepisode.

Kveldens episode:

Etter å ha rømt fra de marerittaktige tilstandene i fengselet i Panama, er Michael og Lincoln ute etter hevn over The Company, gruppen som er ansvarlig for å ha ødelagt livet deres og drept kvinnen i Michaels liv, dr. Sarah Tancredi. Michaels søken etter hevn fører ham til Los Angeles, hvor han får vite at Sarah fortsatt er i live, og at deres eneste sjanse til å ta knekken på The Company er ved å stjele den svarte boken deres. Michael og Lincoln samler flere gamle venner og allierte til å hjelpe seg med å fullføre oppdraget, men først må de finne T-Bag, som sitter på livsviktig informasjon. Brødrene står overfor sin hittil største utfordring, og med leiemorderen Wyatt i hælene oppdager de at det å bryte seg inn er mye vanskeligere enn å bryte seg ut.

Se trailere på TV3s nettsider .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning