Test

Artesia Spa

Velvære og luksus midt i byen.

ARTESIA: Nydelig spa på byens tak.

ARTESIA: Nydelig spa på byens tak. Foto: Foto: Artesia

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Eksklusivt og luksuriøst

+ Nydelig design

+ Profesjonell service

- Litt kjølig i bassengområdet

Artesia på Grand Hotel

Sted: Artesia Spa Grand Hotel, Karl Johans gt 31, 0101 Oslo.

Tlf: 22 82 50 00

Hjemmeside: www.artesia.no

Åpningstider: mandag - fredag 07-21, lørdag 07-20, søndag 08-16.

Testet behandling: Ole Henriksen Head-to-toe, kr 1450.

Dyreste enkeltbehandling: Artesia Detoxifying Thai Body Wrap og Artesia Body Delux, begge til kr 1550. Spapakker ligger på kr 1775-4300.

Billigste behandling: Hydroterapibad, fotmassasje eller nakke-og skuldermassasje, kr 450 hver.

Tilbyr også: Ansikts- og kroppsbehandlinger, behandlinger for menn, farging av vipper og bryn, hånd og-fotpleie, voksing og hårstyling. Kan skreddersy behandlingspakker for grupper. Har også spa-avdeling på Majorstua i Oslo (Majorstuvn 36, 0367 Oslo).

Merker: Ole Henriksen, Bella Luccé, Murad, Youngblood (makeup).

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Opplevelsen

På toppen av Grand Hotel midt i Oslo finner du Artesia. Du er ikke langt borte fra stress og mas, men det føles i allefall slik. Spaet er designet som en norsk trolsk skog hvor bassenget er omkranset av bjørkestammer og dypgrå bergvegger, nesten som et skogstjern. Spaet er ikke så stort, men det er lekkert og behagelig. Takterrassen er glimrende å benytte seg av på vår- og sommerstid.

Eneste minus er at badebassengområdet var litt kjølig, slik at vi måtte skynde oss inn i badekåpene etter å ha badet. Dette er imidlertid antakelig kun et problem når det er veldig kaldt på vinterstid.

Dette besto behandlingen av

Ole Henriksen Head-to-toe-behandlingen består av en miniansiktsbehandling, en grundig kroppsskrubb med påfølgende dusj, og avsluttes med hel kroppsmassasje med olje.

Dette fikk vi ut av behandlingen

Dette var velvære fra begynnelse til slutt. Miniansiktsbehandlingen hoppet elegant over den ubehagelige utklemmingen av urenheter, og besto av kun velbehag med rens, eksfoliering, massasje og fuktighet. Kroppsskrubben skrubbet vekk hver eneste lille overflødige celle, og huden ble myk og glatt. Avslutningen med massasje med en velduftende olje (Ole Henriksen-produkter lukter generelt veldig godt). Huden er myk som en babyrumpe fra topp til tå, og kinnene har fått en rosa glød. Til og med bortgjemte vintertær er myke etter denne behandlingen.

Her var det fokus på nytelse og velvære i 1,5 timer. Anbefales.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning