Tognyheter i 2009

Ta toget til Syden

Utvalget er stort for deg som kunne tenke deg en sommerferie på skinner.

TOGFERIE: Star Tour har 10 tognyheter i sitt program over chartertogreiser i 2009.

TOGFERIE: Star Tour har 10 tognyheter i sitt program over chartertogreiser i 2009. Foto: Foto: Jay Dickman / Fritidsresor / Star Tour

Publisert Oppdatert

For 2009 lanserer Star Tour i samarbeid med NSB hele 11 nye togreiser. De nye turene går til Italia, Kroatia, Slovenia, Tyskland og Østerrike. Med i alt 24 togreiser til 10 land blir Star Tour nå Europas ledende reisearrangør av togturer med et stort utvalg i både rundreiser og tematurer. Du kan lese mer om årets tognyheter fra Star Tour her.

Les også:

Polen på skinner

Fottur i Nord-Italia

Spennende alternativer

Reiseselskapet Escape Travel tilbyr eksklusive togreiser over hele verden. En av de mest spennende togturene du kan ta er å bli med et av de overdådige togene på den Transsibirske Expressen som går fra Moskva og hele veien til Beijing. Escape Travel tilbyr også togreiser andre steder i Europa og Asia, samt i Afrika og Nord-Amerika. Les mer om togtilbudet her.

Dersom du kunne tenke deg å reise med tog i Amerika, tilbyr også Nordmanns reiser togturer i både Canada og USA.

Glem ikke interrail

BLUE TRAIN: Star Tours Blue Train er en mer miljøbevisst charterreisemåte. Turene går nå til 10 ulike land.

BLUE TRAIN: Star Tours Blue Train er en mer miljøbevisst charterreisemåte. Turene går nå til 10 ulike land. Foto: Foto: Fredrik Hjerling / Fritidsresor / Star Tour

Dersom du ønsker å sette deg på toget i Norge og reise forbi vakkert landskap i vårt eget og andre europeiske land, er muligheten der for å dra på interrail. Du finner informasjon om interrail hos NSB.

Les også:

Drømmereiser for matglade

Snart utsolgt til Abba-paradis

Tilbake til Klikk reise

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning