Sonia Rykiel for H&M

Svingende undertøysshow

De husket og svingte seg i lysekronene, modellene som viste undertøyskolleksjonen til H&Ms nye gjestedesigner – Sonia Rykiel.

Publisert Oppdatert
Den kinesiske filmstjernen Bai Ling var blant kejndisene som stilte på Sonia Rykiel-lanseringen i Paris.

Den kinesiske filmstjernen Bai Ling var blant kejndisene som stilte på Sonia Rykiel-lanseringen i Paris. Foto: Foto: Scanpix

Den kinesiske filmstjernen Bai Ling var blant kjendisene som kastet glans over det spektakulære og svært kostbare lanseringsshowet til Sonia Rykiels H&M-kolleksjon i Paris tirsdag.

Den franske designeren og hennes datter var også til stede.

Les også: Se det sexy undertøyet fra Sonia Rykiel

Luksus for alle

- Jeg synes det var i tråd med Rykiels filosofi, som alltid har vært talsperson for at luksus er noe annerledes - en en idé om at luksus tillater drømmen til å gå i oppfyllelse for de mange ved noen anledninger, sier Natalie Rykiel.

Det er nettopp komfortable og særpregede klær som kjennetegner det franske motehuset.

Storfavoritt

Nå blir undertøyskolleksjonen tilgjengelig i nærmest alle H&M-butikker i Norge og verden rundt. Man kan også handle designerundertøyet på kleskjedens nettbutikk. I tillegg kan man kjøpe produktene i Sonia Rykiels største butikker rundt i verden.

Kommunikasjonssjef i H&M Norge, Vibeke Holann, tror den franske, sensuelle undertøyskolleksjon blir en storfavoritt under juletreet i år.

Kaos á la Choo

Hun er allikevel ikke bekymret for at det skal bli like mye kaos denne gangen som under Jimmy Choo-slippet for tre uker siden.

Da sto hundrevis i kø utenfor de ti butikkene i Norge som lanserte klær, smykker, sko og vesker fra den populære designeren.

Det samme skjer trolig når Sonia Rykiels strikkekolleksjon kommer til de samme ti butikkene 20. februar neste år.

Les også: Derfor bør du jogge uten joggesko

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning