Smarte produkter

Skjønnhetsakutten

Håret henger rett ned, huden flasser og du føler deg lite klar for den store daten samme dag.

FØRSTEHJELP: Det er hjelp å få i produkter, når drømmedaten venter og du ikke føler deg i slaget.

FØRSTEHJELP: Det er hjelp å få i produkter, når drømmedaten venter og du ikke føler deg i slaget. Foto: Foto:Istockphoto

Publisert Oppdatert

Dagen det minst passer, våkner du opp med en kjempekvise i panna. Håret står står ut til alle kanter, og huden krakelerer av tørrhet. Du trenger akutt hjelp!

Vi har funnet fram et knippe førstehjelpsprodukter som kan redde dagen din.

Problem: tørr kroppshud

Løsning:

Avéne Body Oil for tørr til veldig tørr og sensitiv hud.

Hjelper huden med å finne tilbake til sin naturlige fuktighetsbalanse, med planteoljer og vitamin A og E. Smør på etter dusj og ved behov, eller ha noen dråper i badevannet. Oljen trekker raskt inn i huden, og lindrer umiddelbart tørr hud. Kan brukes på gravide mager for å unngå strekkmerker. Dufter mildt og deilig av ringblomst.

Pris: 179

Problem: kviser

Nødhjelp:

Clinique antiblemish solutions clearing moisturizer.

En lett, parfyme- og oljefri krem som behandler allerede oppståtte kviser, og som forhindrer nye utbrudd.

Pris: 200.

Forebyggende:

Ole Henriksen Blemish Attack Daily Defense Gel.

Antistressende gelé, som kontrollerer talgproduksjonen og stabiliserer huden for å forhindre utbrudd/akne. Algeekstrakt og sink beroliger samtidig rød og irritert hud.

Produktet inneholder salisylsyre, glykol- og melkesyre som virker hudfornyende. Den første uken er det derfor vanlig å flasse litt lett i ansiktet.

Pris: 685

Problem: tørre lepper

Løsning:

Elizabeth Ardens snart 80 år gamle Eight Hour Cream, fikk sitt berømte navn etter at en sårskade ble leget i løpet av åtte timer, ved hjelp av salven. Den ekstremt fuktgivende og pleiende salven kan brukes på tørre og sprukne lepper, tørre albuer, og andre hudpartier som trenger ekstra pleie.

Som lipgloss er salven uvurderlig, og den er også fin å bruke på kinnbeina som highlighter, og til å kontrollere strie øyenbryn.

Pris: 155 (vintageversjonen)

Problem: tørt statisk hår

Løsning:

Redken Silk Fuel.

En intens og mykgjørende hårkur som pleier hårstråene i dybden. Kuren kan brukes ukentlig, og skal etter 5 til 10 minutter endre teksturen til meget tørt og sprøtt hår. Håret blir deilig mykt og glansfullt, og lukter kjempegodt.

Pris: 331 (for fem doseringer).

Problem: tynne lepper

Løsning:

LipVolume lipgloss fra Transformulas.

Øker volumet på leppene, og definerer tydeligere leppekonturene. Effekten oppstår ved at kollagenproduksjonen øker, samt blodsirkulasjonen i leppene stimuleres. Full effekt skal oppnås etter bruk tre ganger daglig.

Pris: 259

Problem:tørre hender

Løsning:

Ole Henriksen Hands Forward med solfaktor 15.

En rik og cellefornyende krem med sheasmør, som tilfører huden mye fuktighet uten å virke for fet. Reduserer også pigmentflekker.

Pris: 390

Problem: glinsende t-sone

Løsning:

ModelCo Matte Facial Blotting Paper.

Supersmarte servietter i en hendig, liten dispenser, som absorberer overflødig olje på hudoverflaten. Riv av så mye du trenger om gangen.

Pris:105

Problem:slapp hud

Løsning:

La Mer The Lifting Face Serum.

Et friskt, geleaktig serum som, ved hjelp av en sjelden blå alge, har en umiddelbar oppstrammende og klargjørende effekt på ansiktshuden.

Pris: 1950

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning