SJELEVENN: André har vært sammen med danske Micha i 4 år.

SJELEVENN: André har vært sammen med danske Micha i 4 år. © Foto: Scanpix

Det var i februar motorcrossstjernen André (27) mistet sin gode venn og konkurrent Jeremy Lusk. Amerikaneren landet aldri sitt siste sykkelstunt, i Costa Rica i februar.

- Jeg vet at Jeremy ikke hadde angret. Det var dette han ville og elsket å drive med, sier André i portrettintervjuet i Det Nye nr. 8.

Ulykken har ikke skremt han.

- Er du selv redd for døden?

- Egentlig ikke, for jeg tror ikke døden er slutten på alt. Jeg er redd døden på den måten at jeg frykter smerten familie og venner vil få. Men jeg er mer redd for å miste folk jeg er glad i, enn for å dø selv.

Hans aller nærmeste er den danske modellkjæresten Micha Thyge (24), som han har vært sammen med i fire år.

- Å være med henne har forandret meg. Hun er en del av alt som skjer. Hun er ikke bare kjæresten min, hun er en del av teamet - og sjelevennen min.

Les det i Det Nye: Kjekkasen André Villa er portrettert i Det Nye nr. 8. Se de fantastiske bildene, og bli kjent med mannen som er kåret til Norges mest sexy!

Les også:

Smink deg som en covermodell

Gutta langer ut mot dramaqueens

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!