Charlottes topp 3

Rocka favoritter

Charlotte Thorstvedts (22) "all time high" musikkanbefalinger.

TV-TRYNE: I 2005 begynte Charlottes karriere i MTV. Siden den gang har hun fått mye oppmerksomhet rundt musikkinteressen, programlederrollen og ikke minst sin motebevisste klesstil.

TV-TRYNE: I 2005 begynte Charlottes karriere i MTV. Siden den gang har hun fått mye oppmerksomhet rundt musikkinteressen, programlederrollen og ikke minst sin motebevisste klesstil. Foto: Foto: Heiko Junge / SCANPIX .

Publisert Oppdatert

Charlotte Thorstvedt

er datter av tidligere fotballproff Erik Thorstvedt. Hun begynte tidlig å jobbe som modell, og gjør fortsatt flere oppdrag - spesielt for Moods of Norway. Hun sa nylig opp jobben som VJ i MTV, og er nå aktuell som programleder i TV2-satsningen X-factor.

Etter tre år i MTV og en over gjennomsnittlig interesse for musikk, har Charlotte fått kjennskap til det meste som kryper og rører seg av band og artister. Det skader heller ikke at hun er sammen med Ådne Meisfjord fra 120 Days. Rockejenta skal nå være programleder for musikktalentkonkurransen X-factor på TV2. Der finner hun kanskje noen nye favoritter, men det spørs om noen av dem klarer å vinne en plass på Charlottes topp 3-liste.

1. The Smiths: The Queen is Dead

- Jeg oppdaget The Smiths gjennom en "Best of"-plate og forsto at jeg måtte kjøpe alt de noen gang hadde gitt ut. Denne plata er rett og slett stappfull av fantastisk musikk! Melodiene er euforiske, og tekstene poesi.

Les også: Morrissey til Oslo

Morrissey

Morrissey Foto: Foto: Bulls

2. The Velvet Underground: VU

- En samtaleplate fra 80-tallet med gamle låter som ikke ble utgitt. Likevel er disse noen av bandets desidert beste, spør du meg. Foggy Nation er blant mine all time favorittlåter. Jeg har sprunget febrilsk etter vokalist Lou Reed med plata i hånda for å få ham til å signere, og det kan jeg stolt si at han gjorde.

3. Kraftwerk: Computer World

- Denne klassikeren kjøpte jeg i en fancy gjennomsiktig vinylutgave i London for mange år siden - da mest for utseendet, skal jeg innrømme - og jeg er fortsatt ikke lei den. Løp og kjøp!

Les også:

Ta en titt i sminkepungen til Charlotte

De beste stylingtipsene

Charlottes skjønnhetstips

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning