Poserer som Kate Moss

Dampende bilder av Lindsay Lohan skal gjenskape Kate Moss' lidenskapelige flørt med Johnny Depp.

Det er kunstmagasinet Muse som har tatt bildene av Lindsay Lohan og modellen Petey Wright.

Det er kunstmagasinet Muse som har tatt bildene av Lindsay Lohan og modellen Petey Wright. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert

Share

Kjendisfotograf Yu Stai har laget videoen og tatt bildene.

Kjendisfotograf Yu Stai har laget videoen og tatt bildene. Foto: Foto: Stella

Over hele 18 sider i det relativt nye italienske magasinet Muse bretter Lindsay Lohan seg ut - bokstavelig talt. Fansen vil nok både sjokkeres og elske bildeserien, som viser både pupper og lår - og ikke minst en trekant.

Bildene er inspirert av den dampende hete flørten mellom Johnny Depp og Kate Moss på 90-tallet. Lindsay har rollen som Kate, mens modellet Petey Wright poserer som Johnny. Gjestestjernen i trekanten er Sofia Boutella.

Kjendisfotografen Yu Tsai tok bildene, og forteller om shooten til NY Post:

- Jeg har alltid vært fascinert av Johnny Depp og Kate Moss, og da jeg spurte Lindsay Lohan om å bli med fotoshooten, takket hun ja til muligheten. Alt handlet om at hun skulle være sexy, akkruat som Kate på 90-tallet. Når jeg foreslo å ta med en annen jente var det Lindsay som inviterte Sofia, som er danseren og venninnen til Madonna, forteller Tsai.

Fotoserien har fått navnet "Lindsay Lohans Private Party", og Tsai sier Lindsay forstod det kunstneriske budskapet med en gang.

- Lindsay forstod at disse bildene ikke tas for noen sensasjonell verdi, men at det handler om kunstnerisk integritet. Det var aldri snakk om å sprenge grenser. Hun var helt komfortabel med nakenheten i en kunstnerisk setting. Når du ser en brystvorte, så er det bare noe som skjedde i øyeblikket. Hun spilte rollen som Kate Moss - hun er på party med en mann hun virkelig elsker og en annen jente, sier Tsai til NY Post.

Han mener Lindsay, som den siste tiden har fått mye fokus på alt annet enn hennes karriere som skuespiller, slettes ikke har mistet grepet om karrieren.

- Hun er vakker og stråler på bildene! Hun er utrolig foksuert når det kommer til karriere, og mote er hennes lidenskap. Det er rått, det er avslørende, og det er henne på sitt beste!

Tsai laget også en video fra fotoshooten, se den her:

Se videoen i bedre kvalitet på nettsiden til Muse.

Les også:

Blogg: Lindsay i estetisk trekant

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning