I sminkepungen til

Norges nye rockejente

Eva (23) fra bandet Eva & the Heartmaker, avslører hvordan hun klarer å se bra ut dagen etter en fest.

- Jeg bruker ikke noe særlig sminke, men som jenter flest bryr jeg meg jo litt, sier skjønnhetsportrettet Eva Weel Skram

- Jeg bruker ikke noe særlig sminke, men som jenter flest bryr jeg meg jo litt, sier skjønnhetsportrettet Eva Weel Skram Foto: Gry Traaen

Publisert Oppdatert
Skjønnhetsportrettet Eva Weel Skram liker å sote øynene når hun skal på fest eller stå på scenen, men til hverdags bruker hun lite sminke.

Skjønnhetsportrettet Eva Weel Skram liker å sote øynene når hun skal på fest eller stå på scenen, men til hverdags bruker hun lite sminke. Foto: Gry Traaen

SKJØNNE NYHETER: Les mer i Det Nye MakeUp nr. 2!

SKJØNNE NYHETER: Les mer i Det Nye MakeUp nr. 2! Foto: Foto: Faksimile

- Pepsi Max, egg & bacon. Og en dusj! Å dusje har alt å si, smiler Eva Weel Skram, når Det Nye MakeUp spør om hennes beste tips for dagen derpå.

I Det Nye MakeUp nr. 2 gir hun deg sminke- og hudpleietipsene som redder både festen og de neste 24 timene. Rockejenta kan kanskje ikke kalles en fashionista, men hun tenker over hvordan hun ser ut.

- Jeg vil jo gjøre mitt beste for å se bra ut! innrømmer hun.

- Jeg var mer opptatt av det før. Selv om jeg kanskje burde være mer opptatt av det nå. Men jeg er tryggere på meg selv i dag enn da jeg var 14 år. Den gang var jeg en liten hippie, og det var flower power som gjaldt.

Det var da. Nå har Eva funnet sin egen stil. Litt røffere. Mer rocka. Hun blander gjerne vintage og gamle skatter fra eget klesskap med plagg fra H&M.

- Jeg kler meg heller stygt enn altfor søtt.

Som vokalist mener Eva hun er blitt mer bevisst på hvordan hun ser ut og fremstår. Men hun tror likevel noe av stilen hennes er at hun ikke er så opptatt av alt dette rundt image og stil.

- Når jeg skal på scenen, tenker jeg gjennom det. Da soter jeg øynene. Men ellers, veldig lite. Jeg tenker ikke at jeg må stashe meg opp før jeg går i butikken i tilfelle noen gjenkjenner meg. Det er viktig å holde beina på jorda. Det tror jeg folk liker!

Les det i Det Nye Makeup: Få med deg hele intervjuet med Eva Weel Skram, og få et dypdykk i sminkepungen hennes, i Det Nye Makeup nr. 2.

Les også:

Smink deg som en covermodell

Sminken gutta elsker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning