I Norgesaktuelle 17 igjen deler Zac Efron (22) hovedrolle med Matthew Perry. Bokstavelig talt. For Zac trår til og overtar rollen da den fraskilte tenåringsfaren Mike O'Donnell plutselig blir 17 år igjen.

Les det i Det Nye: I nr. 8 kan du lese kulturekspert Marits anmeldelse av filmen 17 igjen, som har premiere 17. juni.

Kjekke Zac har hatt roller i Akutten, CSI, The Suite Life of Zack and Cody og Me And Orson Welles, men er selvfølgelig mest kjent for rollen som tenåringen Troy Bolton i de tre High School Musical-filmene.

Dette er definitivt ikke det siste vi får se til gutten fra solfylte California. Han er også aktuell for en rolle i filmversjonen av den japanske animasjonssuksessen Full Metal Panic, der action, komedie og romantikk er blant ingrediensene. Ryktene går i tillegg om at det venter ham en hovedrolle i eventyrfilmen Johnny Quest, som etter planen kommer neste år. Men først altså: Zac Efron som en familiefar fanget i en verden av kviser og tenåringskriser.

Les også:

Slik blir du en tv-sjterne

Mira: På skjermen som 12-åring

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!