Det Nye og Sandrew Metronome deler ut:

Gratis kinobilletter!

Du er bare en sms-melding unna førpremieren til Appelsinpiken.

Appelsinpiken har ordinær premiere 27. februar.

Appelsinpiken har ordinær premiere 27. februar. Foto: Foto: Filmweb

Publisert Oppdatert

Det er fortsatt mulig å få gratisbilletter til førpremieren av Appelsinpiken, spesielt på visningen i Oslo. Det er i samarbeid med Sandrew Metronome at vi arrangerer en egen visning for Det Nyes lesere. Send en sms og få to billetter nå.

Slik gjør du det:

Send sms med kodeord for ønsket by til 2205 (for eksempel KINOOSLO hvis du ønsker beilletter til Klingenberg i Oslo). Du mottar en kvitteringsmelding som du må vise i billettluken innen torsdag (19. februar). Da får du to kinobilletter til førpremieren på Appelsinpiken. Førstemann til mølla!

Visningene:

Oslo: 21. februar, kl 13:00, Klingenberg 1. Kodeord: KINOOSLO

Bergen: 23. februar, kl 18:30, Magnus Barfot. Kodeord: KINOBERGEN

Trondheim: 23. februar, kl 18:30, Prinsen Kino. Kodeord: KINOTRONDHEIM

Stavanger: 23. februar, kl 18:30, SF Kino. Kodeord: KINOSTAVANGER

Tromsø: 23. februar, kl 18:30, Fokus. Kodeord: KINOTROMSØ

Appelsinpiken

Filmen er basert på Jostein Gaarders roman med samme navn. Den handler om Jan Olav som får øye på en ung dame på trikken. I armene har hun en stor pose appelsiner. Idet blikkene deres møtes, mister hun posen slik at appelsinene triller utover hele midtgangen. Når jenta forsvinner er Jan Olav allerede hodestups forelsket, og jakten starter. Hvem er hun, og hvor kan han finne henne? Han ender opp i fargesprakende Sevilla - der trærene er fulle av appelsiner. Samtidig møter vi Georg, som går alene på ski over vidda. Med seg har han et teleskop og et ti år gammelt brev fra faren, et brev han nettopp har fått. Georg jakter egentlig på en komet, men så møter han Stella i stedet, ei jente som bringer fram uforståelige følelser i ham. Filmen har ordinær premiere 27. februar.

Les mer på: Appelsinpiken.no.

Se filmtraileren her:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning