Det Nye: Marits kulturkick

Westwoods valg

Neste år kommer filmen om motedesigneren Vivienne Westwood. Designeren selv har håndplukket Kate Winslet til hovedrollen.

Suksessfulle Kate Winslet.

Suksessfulle Kate Winslet. Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert

Akkurat nå ser du søte Kate Winslet frustrert 50-tallsfrue i dramaet Revolutionary Road, regissert av Sam Mendes (American Beauty og Road to Perdition).

Les også: Revolutionary Road - filmanmeldelse

I filmen spiller hun mot Leonardo DiCaprio - dette er deres første rolle sammen siden blockbusteren Titanic fra 1997. Mens de i den filmen var forelskelsen selv, gir de ekteskapskrisen et ansikt i Revolutionary Road. Kate gjør en svært så troverdig rollefigur som den innbitte husmoren April.

Les også: - Føltes som å kysse et familiemedlem - Leonardo om å kline med Kate.

Britiske Kate Winslet er blitt nominert til Oscar hele fem ganger, og da hun var 22, var hun den første skuespilleren som hadde fått to Oscar-nominasjoner.

Neste år skal Kate spille Vivienne Westwood i filmen om motedesignerens liv fra hun fikk sitt store gjennombrudd på 1970-tallet og fram til i dag. Ryktet skal ha det til at det er Westwood selv som har valgt Kate Winslet til rollen som seg selv. Så snart manuset er ferdig skal de to tilbringe mye tid sammen, slik at Kates rollefigur blir mest mulig realistisk.

Les også: Vivienne vant prestisjepris

Vi gleder oss!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning