Både helse og alder avsløres av huden din.

Er huden din fin og "på plass" - vil også resten av makeupen se mye renere og finere ut.

Eksperttips

Vi hørte med en av Norges mest populære makeupartister, Sissel Fylling, om hva hennes beste produkttips til en vakker hud er. Sissel Fylling har årelang bakgrunn som makeupartist og hårstylist, og gjør både store reklamejobber og sminker forsider og moteserier til både norske og utenlandske motemagasiner.

Sissel har lagt sin elsk på Giorgio Armanis Face Fabric foundation, og bruker den på mange av modellene hun sminker.

I samme slengen tok vi like godt med hvordan du kan herme etter den sexy looken til den vakre supermodellen Aleksandra som er på coveret vårt nå.

Se og bli inspirert!

Skjønnhetstips

HELE LOOKEN: Aleksandra er riktignok naturlig vakker, men litt hjelp av makeup har hun fått. Se hele oppskriften for denne fine makeuplooken under. © FOTO: Renate Torseth

Slik gjør du det:

1. For å få den perfekte foundationfargen blandet makeupartist Sissel Fylling flere nyanser. Hennes favoritt er Giorgio Armani Face Fabric foundation, kr 380. Den jevner huden godt, gir perfekt dekke og sitter lenge. For perfekt hud, spiller hudpleie en viktig rolle, men det gjør også kostholdet.

2. Med bronsetoner og skimmer blir øynene til Aleksandra ekstra blå og intense. Skyggen er lagt i en katteaktig form og softet opp til øyebenet. Giorgio Armani Eyes to kill palette, kr 545.

3. Svart kajal rammer fint inn øynene til Aleksandra. Legg den i øyets ytre kant, både over og under øyet. Lancôme Le crayon khôl, kr 175.

4. Makeupartist Sissel brukte maskaraen Max Factor Masterpiece, kr 149. Masse svart maskara definerer vippene og gir blikket intensitet, og denne har både fin pris og veldig god kvalitet.

5. For perfekte og naturlige lepper brukte vi lipgloss fra Giorgio Armani, i fargen pink 503, kr 290.

6. Shu Uemura Deepsea foundation, kr 380, er et godt grunnlag for å få fint hår. Shu Uemura Fiber lift, kr 380, er også en viktig komponent for perfekt og tilfeldig surfehår.

Skjønnhetstips

SISSEL IN ACTION: Sissel i full aksjon på modell Aleksandra. © FOTO: Renate Torseth og produsentene

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!