Det er bare noen dager igjen til julaften, men vi i Det Nye-redaksjonen begynte å tenke på hva vi ønsker oss allerede i oktober.

Idèmyldringen endte med en ganske så variert liste, med alt fra bøker, flybilletter, sko og smykker - til veske og til og med en personlig frisør.

Er du ute i siste liten, kan det kanskje passe fint med litt inspirasjon?

Våre julegaveønsker:

Skjønnhetsansvarlig Mari ønsker seg velvære-produkter.

- Jeg elsker luksusprodukter som dufter godt, og produktene fra Laura Mercier ønskes alltid velkommen. Laura Mercier Souffle body creme brulee, kr 485. Laura Mercier Almond coconut milk body butter, kr 350.

Reporter Nina-Beathe ønsker seg krølltang, som hun oppdaget da Mari fikset håret hennes til en fest.

- Jeg har langt hår, men klarer ikke lage så mye som en flette på meg selv. Denne krølltangen er som en tryllestav! I alle fall i hånda til Mari Ruus. Kanskje jeg egentlig ønsker meg Mari som personlig frisør..

Redigerer Hedda ønsker seg veske, og det er ikke hvilken som helst veske som står på ønskelisten.

- Jeg har i lange tider ønsket meg en oversized Alexa Bag fra Mulberry, kanskje nissen er ekstra rundhåndet i år og gir meg en? Vær så snill...? Vesken kan kjøpes på net-a-porter.com til den nette sum av 8100 kroner.

=

IT-VESKE: Nina-Beathe, Mari og Hedda ønsker seg krølltang, velvære-produkter og veske til jul i år.

Redigerer Charlotte varter stadig opp med nydelig bakverk her i redaksjonen. Nå ønsker hun seg Kitchen Aid kjøkkenmaskin.

- Jeg elsker å bake, og med denne kjøkkenmaskinen blir det ekstra gøy! Den kan kjøpes fra for eksempel pixmania.com, kr 3850.

Motereporter Silje ønsker seg de populærer pumpsene med de røde sålene.

- Jeg har siklet etter disse pumpsene fra Christian Louboutin i årevis! New Decoltissimo 85 patent leather-pumps fra Net-a-porter.com, kr 3500.

Redaksjonssjef Madeleine håper hun får treningsutstyr til jul i år.

- Treningsklær og sko er det kjedeligste jeg vet å bruke pengene mine på. Derfor hadde det vært perfekt å få dem i gave. I alle fall når det er så fine ting som dette! Treningsjakke, kr 799, og sko, kr 899, begge fra Nike.

=

VARIERT: Kjøkkenmaskin, treningsustyr og pumps står på disse jentenes ønskelister.

Moteansvarlig Rubi ser alltid stilig ut, nå håper hun å toppe antrekkene med en it-ring fra YSL.

- Denne ringen finnes med steiner i mange forskjellige farger, og har blitt et mote-must. Og prisen er faktisk rent snill til å være YSL, den koster 1400.

Utgavesjef Nina ønsker seg klokke.

- Jeg har nettopp kjøpt et sølvarmbånd jeg elsker, og denne klokken matcher armbåndet perfekt. Dyrberg/ Kern Palacio Silver, kr 1299.

Reporter Trine ønsker seg flybilletter til Sicilia.

- Jeg er italiafil, er superfascinert av mafiahistorie og er godt over gjennomsnittet glad i vin. Det ville med andre ord være perfekt å legge ferien 2012 til Sicilia. Salute!

Og det er flere i redaksjonen som ønsker seg en reise til sydligere strøk.

=

VALGETS KVALER: Disse tre gavene koster ca det samme, hvilken ville du valgt?

Silje Julie Golf

10 kule partyvesker

Setter ekstra spiss på festantrekket.

Art Director Birte ønsker seg nemlig en tur på safari.

- Min mann gir meg alltid fantastiske julegaver. Han har satt standarden høyt, så i år ønsker jeg med safaritur til Afrika. Denne søte elefantsparebøssen fra Kremmerhuset (kr 179) blir perfekt når vi skal spare til turen. Hello Afrika!

Redaktør Mari ønsker seg øredobber.

- I år vil jeg kjøpe ullundertøyet mitt selv, og heller ønske meg noe skikkelig glam! Disse fantastiske øredobbene håper jeg at ligger under treet på julaften i år. Fra Dyrberg Kern, kr 1319.

Redigerer Madeleine ønsker seg fotobok.

- Fotobøker er en av mine store samlemaniske synder! Jeg ønsker meg boken Not in fashion av Mark Borthwick, som er blant de beste fotografene jeg vet om. Norli, kroner 275.

=

TIL PYNT: Redaktør Mari ønsker seg noe skikkelig glam i år.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!