Navn: Elise Gabrielsen

Alder: 20

Blogg: Livingdoll.blogg.no

Tema: Mote- og livsstil.

Hvorfor begynte du å blogge?

- Jeg flyttet til Oslo fra Bergen sommeren 2008 og bestemte meg for å skrive slik at venner i Bergen kunne se hvordan jeg hadde det. Nå blogger jeg for min egen del. Jeg liker å skrive og jeg liker oppmerksomhet!

Hvor lenge har du blogget?

- Siden januar 2009.

Hvordan gikk du fram da du skulle starte?

- Det var vanskelig å komme i gang. Første innlegg var vanskelig å skrive og jeg følte meg som en amatør i forhold til andre bloggere. Jeg kommenterte andres blogger, og da fikk jeg respons på min egen.

Hva gjør deg til en god blogger?

- Jeg prøver å skille meg ut ved å blande mote og humor. Jeg tror klærne mine trekker mange lesere. Selvironi er utrolig viktig, så jeg spiller mye på mine egne tabber og rare uvaner. Det er bedre å gjøre narr av seg selv, enn av andre. Fremstår du som en interessant person, kommer leserne tilbake.

Hvor mange treff har du hver dag?

- Cirka 1000-1300 unike lesere.

Tjener du penger på bloggen, og i så fall hvor mye?

- Jeg får inn noe lommerusk på noen bannere.

Har du tips til andre som vil lage en god blogg?

- Vær deg selv! Det er det som funker. Liker du bloggeren, liker du bloggen. Jeg elsker bloggere med masse selvironi, og selvfølgelig de som kler seg bra. Bloggere som fremstiller seg selv som perfekte Barbie-dukker, interesserer meg ikke. Det er også viktig med rettskrivning og god setningsoppbygging.

Elises favoritter:

Vanillascented.com

Lostmyhead.org

Spongeshoe.blogspot.com

Jakandjil.com/blog

BLOGGEN: Følge Elise på nett i Livingdoll-bloggen.

BLOGGEN: Følge Elise på nett i Livingdoll-bloggen. © Foto: Faksimile

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!