Nakendisko i London

KASTER ALT: Våger du kaste buksa på nakendisko i London? © Illustrasjonsfoto: Crestock.com

På nattklubben Starkers i London gjelder ikke regelen "dress to impress." Her går nemlig både gjestene og de ansatte uten å ha på seg et eneste klesplagg. Ifølge vg.no er sko det eneste plagget som gjestene har lov til å ha på seg - det for at de ikke skal skjære seg opp på dansegulvet. Riktignok må bartenderne ha på seg bukser av hygieniske årsaker, men bortsett fra dette går alle sammen rundt nakne.

Les også:

London for deg som har sett London

Slik kommer du inn på de kuleste festene

Den noe spesielle nattklubben har blitt svært så populær. Hit kommer folk som liker å vise seg frem - både nudister og ekshibisjonister. Ved midnatt arrangeres sceneshow på nattklubben. Heldigvis er det godt og varmt inne i lokalene, og Starkers reklamerer selv med at klubben passer for den som lengter etter sol og varme.

Du finner Starkers på adressen 65. Goding Street, som ligger mellom Pimlico og Kennington, sørøst i London. Nærmeste t-banestasjon er Vauxhall på den lyseblå Victoria-line.

Neste gang det arrangeres naken-disko er fredag 19. desember. Skulle det ikke passe denne dagen kan du alltids merke av fredag 16. januar i kalenderen. Da er den nemlig på'n igjen - helt uten en tråd.

Les også:

Sexy møbler i stua

Juleshopping i London

Tilbake til Klikk reise

Hva tenker du om nakendiskotek? Er dette å gå for langt, eller synes du det høres kult ut? Si din mening i kommentarfeltet under!

Her finner du billig fly til London:

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!