Disney World.

PRINSESSE: Askepotts slott i Disney World. Her går du ikke alene. © Foto: Scanpix

Velkjente Times Square i New York har enormt med besøkende hver eneste dag. Krysset troner øverst når Forbes Traveler lister opp USAs største turistfeller. Her er et lite utvalg:

1: Times Square, New York

Veikrysset teller hele 35 millioner passerende i året, noe som gjør det til USAs mest besøkte attraksjon. 8000 mennesker passer krysset i løpet av 24 timer.

2. Stripen i Las Vegas, Nevada

Den lange gaten full av neonlys tiltrekker 31 millioner mennesker til "syndens by".

3: Faneuil Hall Marketplace, Boston

At kjøpesentre er populære i USA er det ingen tvil om, men Faneuil Hall skiller seg ut. Det ærverdige senteret fra 1700-tallet har 20 millioner besøkende årlig.

4. Disney World's Magic Kingdom, Florida

Mer enn 17 millioner mennesker besøker Mikke, Donald, Langbein og gjengen i Florida hvert år. Parken i California trekker nesten 15 millioner, så til sammen er Disney en gullgruve for USA.

5. Niagara Falls

Naturunderverket på grensen mellom USA og Canada har tiltrukket seg besøkende i årevis. Hvert år tar 12 millioner mennesker turen hit.

Les også:

Guide til New York-shopping

New Yorks beste utsikt

Tilbake til Klikk reise

Kanskje ikke så rart at turistene står i kø for å se Niagara Falls.

POPULÆRT: Kanskje ikke så rart at turistene står i kø for å se Niagara Falls. © Foto: Crestock

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!