20.03-20.04

Væren

Det er viktig at du har en klar plan for hva du ønsker å oppnå.

VÆREN: Keira Knightley har bursdag 26.mars.

VÆREN: Keira Knightley har bursdag 26.mars. Foto: FOTO: Colourbox

Publisert Oppdatert

Kjærlighet

Dersom kjærligheten har vært tung og ustabil i de siste månedene vil positive uventede utviklinger styrke din tro på romantikken igjen. Uranus sender positive overraskende signaler til deg i sommer. Spesielt i perioden 21.-31. juli kan det meste skje, men du må selv være villig til å omstille deg. Fram til 26. juni er det i nærmiljøet, via venner, bekjente og søsken at romantikk kan oppstå. Etter 26. juni vil fundamentet ditt, hjemmet eller stedet du kommer fra få større betydning.

Jobb/Utdanning

Det er sommer, men du tar likevel ikke fri fra den økonomiske og materielle siden av tilværelsen. Behovet for å markere deg gir deg den lille ekstra energien du trenger for å få ting unna før ferien. Det er viktig at du har en klar plan for hva du ønsker å oppnå, for i begynnelsen av august vil du få det travelt. Best utvikling og fremgang får du gjennom kurs og opplæring frem til og med 26. juni, deretter er det fundamentet ditt som styrker fremgangen. Få unna rutineoppgaver og bruk ferien godt til å lade opp til høsten.

Sosialt

I sommer er du mer sosial enn vanlig, og de nærmeste blir overrasket over den energien du er villig til å legge ned for å styrke vennskap og familiebånd. Du tar mye initiativ til morsomme fester og sammenkomster. Husk å få tid til egne interesser - ikke bruk all din energi på å være den perfekte vertinne. I økonomien vil ressursene dine komme i fokus i juni, men nøye gjennomgang gir deg oversikt og avdekker at det er noen områder der du kan spare. Se hva du bruker på de sosiale utskeielsene!

Gunstige dager:

Juni: 18. og 26.

Juli: 12., 19. og 20.

August: 1., 9. og 10.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning