Det glade bikinivanvidd

Vær tidlig ute med å kapre drømmebikinien.

FIN I BIKINI: (Fra venstre) Halle Berry i bikini i Bond-filmen Die Another Day. Neonrosa bikini fra Gina Tricot. Stripete bikini fra KappAhl.

FIN I BIKINI: (Fra venstre) Halle Berry i bikini i Bond-filmen Die Another Day. Neonrosa bikini fra Gina Tricot. Stripete bikini fra KappAhl. Foto: Foto: Bulls og Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Publisert Oppdatert

Jeg er i grunnen ikke skeptisk til bikinien i seg selv, for jeg ser helt klart fordelen med den når sola steiker og man ligger på stranden. Men jeg er skeptisk til prosessen med å skaffe en ny bikini.

Dette bør jeg helst gjøre i mai, for når ferien min kommer, i slutten av juli, er alle de fineste bikiniene borte. Problemet er bare at jeg i begynnelsen av mai ikke føler meg klar for å vise fram min blåhvite vinterhud, ikke engang for speilet i det kalde prøverommet. Dessuten bruker jeg minst en størrelse mindre over puppene enn rumpa. Og da har jeg valget mellom å skvise meg inn i en altfor trang truse, eller ta til takke med en overdel som henger og slenger.

Takk og pris blir det stadig mer vanlig å kjøpe løse deler og mikse størrelser. En gavepakke til sånne som meg. Og i år skal jeg være tidlig ute. Jeg må bare manne meg opp først...

Ha en deilig forsommer!

Les det i Det Nye: Titt innom bikiniguiden i nr. 8, og finn din drømmebikini! Der finner du svimlende 75 bikinier, så sjansene er gode for å finne en ny favoritt.

Sommerhilsen fra Vibeke

Les også:

Stjel stilen til Julia

Møt stylisten bak "Sex og singelliv"

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning