En absolutt hverdagsfavoritt om vinteren er et par høyhælte ankelboots.

Vi kan rett og slett ikke få nok at disse skoene som vi regelrett bor i om dagen.

Et godt tips når du har kjøpt deg et par nye støvletter er å ta de med til skomakeren og legge en ekstra såle under. Da varer de lenger!

Passer til alt!

Ankelstøvletter passer til enhver anledning, og er derfor noe alle jenter bør ha minst et par av i sin basisgarderobe!

Skoene passer dessuten også perfekt til både skinnyjeans, dressbukser, kjoler og skjørt - både korte, lange og knelange. Med andre ord, de passer til alt!

Har du for eksempel på deg en søt og romantisk kjole, kan et par rocka ankelstøvletter sette en ekstra spiss på antrekket og gi deg en kulere look.

Man skal nemlig ikke være redd for å mikse forskjellige klesstiler - det er blant annet dette som gjør at mange av fashionistaene har klesstiler vi digger.

En som gjør dette med glans er supermodellen Kate Moss. Hun har tidligere delt sine stilhemmeligheter, og det å mikse ulike ting sammen i et antrekk er essensielt for hennes klesstil. Hun blander både nytt og gammelt, designerplagg og billige klær.

Vinterens fineste ankelstøvletter

ANKELSTØVLETTER: 1. Gestuz, kr 1799 2. Hope, kr 3000. 3. Hope, kr 3000. 4. Din Sko, kr 599. 5. Whyred, kr 3000. 6. Zara, kr 679. 7. Selected Femme, kr 1000 8. Zara, kr 799. 9. Tiger of Sweden, kr 2299 © FOTO: produsentene

Stylingtips!

Man kan som sagt bruke et par ankelstøvletter til ethvert antrekk og enhver anledning.

De passer perfekt til et par skinny jeans som sitter som et skudd på deg, og gir deg dessuten litt høyde.

Kombiner dem gjerne med en enkel hvit T-skjorte og en denimskjorte for en kul og avslappet hverdagslook, og sett en ekstra spiss på antrekket ved å tilføre litt bling à la store, glitrende øredobber.

Vinterens fineste ankelstøvletter

STYLINGTIPS: La deg inspirere av it-jenta Poppy Delevigne sitt kule antrekk! 1. Øredobber fra H&M, kr 199. 2. T-skjorte fra Cheap Monday, kr 250. 3. Skjorte fra Gina Tricot, kr 199. 4. Lipgloss fra Chanel Lèvres Scintillantes i fargen 357 Mystery, kr 260. 5. Bukse fra H&M, kr 599. © FOTO: produsenten, Stella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!