Julen er nok en gang over, og mange av oss har brukt opp rubbel og bit av siste lønning på julegaver.

I romjulen er gjerne lommeboken mer fylt av møll enn av penger, men likevel er det mange som ønsker å kjøpe seg noe nytt til årets aller siste fest.

Hva gjør man da? Løsningen er å finne noen skikkelige partyplagg til en billig penge!

Partylooken på budsjett

Heldigvis finnes det mange billige kjedebutikker hvor du finner sesogens kuleste trender. Her trenger du ikke å ruinere deg for å få et moteriktig antrekk til nyttårsaften.

Som regel har man noe hengende i skapet som man kan bruke, og så kan du gå til innkjøp av enkeltplagg for å oppdatere antrekket.

Har du for eksempel et kult partyskjørt, kan du finne en topp med paljetter å bruke sammen med det. Dressbuksene dine kan også bli som nye hvis du kjøper en ny bluse.

Kjøp nytt tilbehør

Har du ikke råd til å kjøpe deg et helt nytt antrekk, men ønsker likevel å ha på deg noe nytt på nyttårsaften, kan du også gå til innkjøp av noe trendy tilbehør.

De aller fleste jenter har en klassisk, svart kjole hengende i skapet. Denne passer til alt og alle anledninger, og kan være redningen når alt annet går i vasken.

Kjolen blir som ny hvis du kjøper noen nye smykker, sko eller en ny veske å kombinere den med.

Her er 10 partykupp til under 300 kroner:

10 kupp under 300 kroner

PARTYKUPP: Svart kjole fra Lindex, kr 299. Statementsmykke fra H&M, kr 199. Bluse med svarte detaljer fra Cubus, kr 249. Bustier fra Weekday, kr 299. Svarte pumps fra Zara, kr 259. Metallisk belte fra Mango, kr 299. Paljettkjole fra Bik Bok, kr 299. Skjkørt fra Zara, kr 299. Clutch fra Zara, kr 259. Vest fra Gina Tricot, kr 299. © FOTO: produsenten STYLING: Marte Mosand

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!