VÅGAL: Kari Traa i sitt rette element.

VÅGAL: Kari Traa i sitt rette element. © Foto: Stella Pictures

VANT I FJOR: Åsne Seierstad fikk prisen av kronprinsesse Mary.

VANT I FJOR: Åsne Seierstad fikk prisen av kronprinsesse Mary. © Foto: Stella Pictures

Det ble den polske Ilona Felicjanska som stakk av med seieren da Ecco Walk in Style Award gikk av stabelen i København tirsdag kveld. Arrangementet var åpningen av moteuka, og prisen ble som vanlig delt ut av kronprinsesse Mary.

Prisen går til kvinner med mot og livslyst, og som er gode forbilder for andre kvinner - og gjør en forskjell i verden. I fjor vant Åsne Seierstad prisen, som ble delt ut av kronsprinsesse Mary i et show ledet av Ellen Arnstad.

I år ble prisen begrunnet med Felicjanskas kamp for familier med barn med cerebral parese, gjennom organisasjonen "Forget-me-not". Den polske tobarnsmoren har mange jern i ilden. I tillegg til arbeidet med hennes veldedige organisasjon jobber hun som fotomodell, samt at hun driver sitt eget PR-byrå, Felicjanska media.

Les også: Friskt fra Kari Traa

I år var den norske nominerte den tidligere skistjernen, og nå designeren, Kari Traa. Hun var nominert for sitt sunne og friske image. Juryen trakk frem hvordan hun fra ung alder satset på skikarrieren, og i dag sitter igjen med tre OL-medaljer. Men de la ikke minst vekt på Kari som karrierekvinne, med design av skiklær med stor suksess. Kari fikk også ros for å inspirere og hjelpe til med å utvikle nye, friske skitalenter.

Les også: Stockholms beste visninger

Men det blir en tøff kamp, og Kari måtte se seg slått av den polske kandidaten.

De andre nominerte til Ecco The Walk In Style Awards i år var:

Efva Attling: Tidligere svensk toppmodell, som har kjempet for homofile ekteskap i Sverige.

Malene Birger: Dansk designer, som har samarbeidet tett med UNICEF.

Dana Schweiger: Amerikansk-tysk modell, som designer under brandet Bellybutton. Hun er kjent for å støtte den tyske veldedige organisasjonen SterniPark e.V.

Les også: Gjør kupp på designklær nå!

Avstemning

Hvem mener du burde ha vunnet Ecco Walk In Style Award?

78% stemmer
Kari Traa
2% stemmer
Efva Attling
9% stemmer
Malene Birger
10% stemmer
Ilona Felicjanska
1% stemmer
Dana Schweiger
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!