Stil: Victoria Beckham

Se Posh sine mange stiler

Victoria Beckham er trendy som få og prøver det meste. Bortsett fra én ting.

Publisert Oppdatert
BECKS: Victoria Beckham i egen design, her flankert av sin motebevisste ektemann.

BECKS: Victoria Beckham i egen design, her flankert av sin motebevisste ektemann. Foto: Foto: Stella

Du får aldri Victoria Beckham inn i noe behagelig. Lette og ledige klær er nesten det eneste Posh Spice ikke har prøvd. Et par ganger har vi sett Victoria i lave sko, men det er kun når beina verker etter hyppig bruk av høye hæler. Fru Beckham har nemlig et kompleks for høyden sin, og uten de høye skoene er ikke Victoria høyere enn 166 cm.

Fru Beckham elsker å fremheve sin syltynne figur, og helt siden hun slo gjennom med Spice Girls på 90-tallet har klærne vært så kroppsnære som mulig. Selv om Victoria Beckham har vært innom flere stiler, så er det lett å kjenne henne igjen på gamle bilder.

Lager mote

Som en av de mest motebevisste kjendiskvinnene i verden har Victoria gått fra å følge moten, til å lage moten. Etter tiden med Spice Girls har Victoria satset på en karriere innen moter og design, og har klatret opp til å bli et stort moteikon.

Les også: - La det henge, gutter!

Victoria Beckham har alltid vært glad i svart. Fotballfruen tar seg sjelden friheter til å skille seg ut i spesielle antrekk. Noen fargeglad dame er hun definitivt ikke. Garderoben til Victoria bugner av kroppsnære, klassiske, svarte, hvite, grå og brune klær, og antagelig tusenvis av designersko med stiletthæler.

Les også: - Jeg kler meg som en lærer

Sofistikert og klassisk

Victoria er tilhenger av det sofistikerte og klassiske, men har hatt sin «ville» periode. I tiden med Spice Girls og årene etter kunne hun gjerne vise bar hud i frekke antrekk. I dag er hun glad i å vise fram sine syltynne bein, men magen er et tilbakelagt kapittel. Etter tre barnefødsler er magen Victorias største kroppskompleks.

Les også: Victoria avkledd i reklame

Det er også svært sjelden at vi får se Victoria Beckhams smil. Er hun virkelig så bedrøvet eller er det bare et forsøk på et strengt image? Heldigvis finnes det bildearkiver for dem som lurer på hvordan Victoria ser ut når hun smiler.

I bildegalleriet har vi samlet 19 av Victoria Beckhams stiler og antrekk opp gjennom årene.

Se alle bildene i bildegalleriet!

Les også: Finn klær som passer til din kropp

Tilbake til Klikk Mote

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning