Fronter Mango

Scarletts nye jobb

24-årige Scarlett Johansson fronter den nye kampanjen til klesmerket Mango.

Publisert Oppdatert
SCARLETT: Ulastelig antrukket for Mango.

SCARLETT: Ulastelig antrukket for Mango. Foto: Foto: Mango

Hun tar dermed over for Penelope Cruz som det spanske klesmerkets ansikt utad.

- Jeg ble kjent med merket mens jeg reiste rundt i Europa. Det er veldig til stede her. Jeg har også sett annonsene med Penelope, og er kjent med kolleksjonen hun designet, fortalte Johansson på lanseringen i Los Angeles.

Se Penelopes kampanjebilder her

Johansson spilte sammen med Cruz i filmen «Vicky Christina Barcelona» i fjor, og tilbrakte dermed mye tid i merkets hjemland Spania.

- Kreativ og eksklusiv

MANGO selv omtaler Johansson som en «elegant, sensuell kvinne som både er kreativ og eksklusiv på samme tid og alltid oppdatert på trendene». De mener dessuten at hun innehar de egenskaper målgruppen for merket har - nemlig at hun er «urban, smart og dristig».

På bildene, som er tatt av stjernefotografen Mario Sorrenti, spiller hun på sitt karakteristiske feminine image. Du får blant annet se henne i leopardcardigan, naglebesatte sko og i BH-en.

Kolleksjonen hun fronter inneholder henter inspirasjon fra 80-tallet og powerdressing, med dresser og smale siluetter som gjennomgangstema. På lanseringen i Madrid stilte skuespilleren i et av merkets åletrange tulipanskjørt kombinert med en mørkeblå silkebluse.

Ikke første gang

Det er slett ikke første gang Scarlett låner bort sitt vakre ytre til merkevarer.

Hun har blant annet vært modell for store internasjonale brands som for eksempel Louis Vuitton, L'Oréal Paris, Dolce & Gabbana makeup og Calvin Klein parfyme.

Ikke alltid like trendy

Til tross for sin unge alder er Johansson vel etablert som skuespiller, og er allerede en traver på best kledt-lister. Det har hun ikke alltid vært.

Les mer her:

Dette er Scarlett Johansson

Scarlett uglamorøse hverdagslook

Skuespilleren er i ferd med å spille inn oppfølgeren til «Iron Man», og er dessuten snart aktuell med sitt andre album. Johansson er mest kjent fra filmer som «Lost in Translation», «Girl With a Pearl Earring» og «Vicky Cristina Barcelona» hvor hun spiller mot, ja nettopp, tidligere Mango-modell, Penelope Cruz.

DOLCE & GABBANA: Scarlett Johansson gjør seg godt som reklamemodell for makeupen til Dolce & Gabbana.

DOLCE & GABBANA: Scarlett Johansson gjør seg godt som reklamemodell for makeupen til Dolce & Gabbana. Foto: Foto: Produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning