Catwalk-tabber

Modell falt igjennom catwalken

Det er ikke din dag når du faller ned i et hull på catwalken.

HULL: Modell falt ned i hull på catwalken.

HULL: Modell falt ned i hull på catwalken.

Publisert Oppdatert

Du er kledd opp i designerklær fra topp til tå. Du er sminket av makeupartister i verdensklasse. Det eneste du nå skal gjøre er å gå fram og tilbake på catwalken. Gå fram og tilbake. Ikke for fort, ikke for sakte. Det er det hele.

Men så måtte selvsagt tullingen som var på catwalken før deg lage et digert hull. Et digert hull som du ramler ned i.

Det er bare å slå fast at det ble en dårlig dag for modellen Sarah Welch, og designer Rafi Anteby hadde nok også sett at dette var en hendelse tv-stasjonene hadde hoppet over å sende.

Sånn gikk det nå en gang ikke. Vi er av en eller annen grunn veldig fascinerte av modeller som dummer seg ut på catwalken.

Å påstå at skadefryd er den eneste sanne glede er nok å trekke det hele litt langt, men det er noe spesielt når de peneste av de pene ikke klarer å holde seg på beina. Akkurat som når de smarteste av de smarte sier noe dumt.

- Dette viser vel også at det ikke er så lett å være modell som mange tror. Å gå ut på catwalken på ekstremt høye hæler - ikledd klær som ikke alltid har den beste passformen - er en ganske krevende oppgave, sier redaksjonssjef for Klikk Mote, Cecilie H. Eggen.

Les også: Vårens mote er klossete

Se video: Norsk supermodell på catwalken

Og sannsynligvis har hun rett. Det er kanskje derfor det er litt ekstra morsomt når kjendiser og skuespillere prøver seg som modeller, og mislykkes. Slik det gikk da Carmen Electra gikk ned for telling. Se video nedenfor.

- Tabber er morsomt å se på. Det er ikke til å komme ifra, sier Øivind Lie, videoansvarlig på klikk.no.

- Denne typen innhold er også perfekt for web-tv. Dette er noe man kikker på innimellom, hvis man trenger en kort pause eller et avbrekk.

Så derfor. Her kommer en liten samling med modeller som... - du gjettet riktig: dummer seg ut på catwalken.

Og siden vi først er så godt i gang. La oss også ta med dette klippet som viser et amerikansk nyhetsanker som holder på å le seg i hjel da han skal kommentere en modell som faller - ikke bare en gang, men to.

Les også:

Alt om Oslo Fashion Week

Europas tryggeste byer

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning