Leserne tester hobbyer

Superstuper

Å stupe gir et sinnsykt kick.

Publisert Oppdatert

STUPING = ANDRENALINKICK

Mitt liv har vert fullt med aktivitet. Siden jeg var 3 år ble jeg satt i aktivitet. Smårolle dansing. Uten tvil ville livet mitt vert tomt uten idrett, men en aktivitet fenget min oppmerksomhet og fikk meg til å bli en sterk person innvendig. Jeg har prøvd alt fra dans i 10 år til håndball i 3 uker, men jeg endte opp med stuping. Dette er en idrett som topper alt annet. Den gir deg en rus ingen ting annet kan erstatte. Man står på høyder fra 1 - 10 m og man kjenner adrenalinet fylle hver eneste åre. Dette er herlig!

Jeg har stup i 5 år og idretten har lært meg å kjenne meg selv og fått meg til å bli mer selvstendig. Jeg har reist til utallige steder i Europa helt alene og har fått lært utrolig mye. Selve idretten går ut på å gjøre utallige bevegelser i lufta før man derretter treffer vannet som en svale. Man må lære seg kropps beherkelse og rett og slett å være tøff. Dere har kanskje sett stupere i OL, det er jo utrolig hvordan dem beveger seg i luften. Det ser så lett ut. Etter fem år er det forsatt ikke enkelt! Nye ting må læres og helt ærlig blir det vankligere å vanskligere men det er forsatt utrlog gøy.

Det at du må tenke på 1000 ting når du skal stupe er en byrde, men det er vert det tilslutt. Jeg ville ikke ha valgt noen andre idretter stuping er meg.

Mvh

Stuper

Se flere saker fra: Lær deg å leke

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning