Jimmy Choo for H&M

Velg dine favoritter med omhu

Les stylistens råd om hva du bør kjøpe fra Jimmy Choo.

Publisert Oppdatert
GODE TIPS: Designer og stylist, Marcus André Green, gir oss noen gode tips til hva en bør kjøpe fra kolleksjonen til Jimmy Choo for H&M.

GODE TIPS: Designer og stylist, Marcus André Green, gir oss noen gode tips til hva en bør kjøpe fra kolleksjonen til Jimmy Choo for H&M. Foto: Foto: Privat

MIKS: Et av rådene til Marcus André Green er å satse på kontraster. Velg gjerne skinn sammen med lettere stoffer som chiffon.

MIKS: Et av rådene til Marcus André Green er å satse på kontraster. Velg gjerne skinn sammen med lettere stoffer som chiffon. Foto: Foto: H&M

DRESS: Alle menn bør eie en dress som sitter som et skudd. Det er derfor vikitg at man prøver den på slik at du vet at den sitter skikkelig.

DRESS: Alle menn bør eie en dress som sitter som et skudd. Det er derfor vikitg at man prøver den på slik at du vet at den sitter skikkelig. Foto: Foto: H&M

Det er ikke lenge til H&M slipper kolleksjonen til Jimmy Choo. Lørdag 14. november kan du enten stille deg i kø utenfor en av de ti H&M-butikkene som selger kolleksjonen eller sitte klar foran pc-en og shoppe kolleksjonen på nett.

Uansett hva du velger, så kan det være greit å tenke igjennom hva du egentlig trenger.

Les også: Luksuriøse designerstøvler

Kontraster

Designer og stylist, Marcus André Green, mener at man ikke trenger hele kolleksjonen bare fordi det er Jimmy Choo som står bak.

- Supplér garderoben din med noe du har i fra før av og tenk konraster. Plaggene og stoffene skal ikke "drepe" hverandre. Du kan gjerne kombinere blanke stoffer med matte eller skinn med chiffon.

Green har plukket ut noen av sine favoritter, men presisérer til klikk.no at han ville nok ha stilt seg i kø for å sjekke at kolleksjonen faktisk er så bra som man kanskje får inntrykk av.

- Det er også viktig å se kolleksjonen, kjenne på stoffene og se mønstre og materiell. Enkelte av skoene ser kjempekule ut, men kanskje de ikke føles så bra på. Man må ikke bare kjøpe for å kjøpe, sier Green.

Hans favoritter

Av herrekolleksjonen var det et par ting som falt i smak. Herrekolleksjonen er også begrenset i forhold til damekolleksjonen, og den selges også i bare syv av de totalt ti H&M-butikkene. Se oversikten her.

Green har plukket ut noen av sine favoritter, både til herre og til dame.

Se alle favorittene til Green i billedgalleriet.

- Sko, smale jeans og skinnjakken gir et kult uttrykk. Man kan også kombinere skoene til smale jeans og en skreddersydd dressjakke.

Dressjakken fra Jimmy Choo ser ut som om den sitter bra, men det er en absolutt nødvendighet å prøve den på. Det samme gjelder den hvite skjorten.

- De høye støvlettene er superlekre. Style dem gjerne sammen med en kjole, kort eller lang, men gjerne i et annet materiell enn skinn. Skinn på skinn blir sjedent pent. Bruk gjerne lettere stoffer som chiffon i en babydoll-fasong. En kjole over disse støvlettene må ikke være pinetrang er oppfordringen, sier Green.

Om det er noe man skal holde seg unna?

Ja, de sebramønstrete klærne, mener Green. Ifølge ham gir det en Cavalli-følelse. Og det er i Greens øyne ikke noe positivt.

Roberto Cavalli har for øvrig tidligere vært en av H&Ms gjestedesignere.

Les også:

Fargerikt tilbehør

Høstens flotteste parkaser

De beste tipsene fra Madonnas trener

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning