Jessica Biel

Stjel stilen til Jessica Biel

Jessica Biel er naturlig vakker og smart antrukket. Den vellykkede stilen bygger på lekre basisplagg, akkompagnert av nøye utvalgt tilbehør.

Foto: Scanpix

Publisert Oppdatert

Finn flere stjernestiler i Det Nyes STJEL STILEN-arkiv.

Moteriktige Jessica Biel (25) følger trendene med argusøyne.

Pararellt med at hun tok steget videre fra rollen som Mary Camden i tv-serien "7th Heaven" til hovedrollen i filmer som "The Illusionist" og "Elizabethtown", har hun også modnet i klesstilen.

Detaljrikt

Som tenåringsstjerne hadde den tidligere klesmodellen en avslappet stil med løse bukser og trendy t-skjorter. De siste årene har hun utviklet seg til å bli en mer elegant kvinne som vet å gjøre enkelt design spennende.

Jessica Biel er opptatt av merkeklær, og er en mester i å blande enkle plagg med passende detaljer.

Enten hun kler seg i hverdagslige antrekk bestående av designerjeans, solbriller og trenchcoats, eller hun inntar selskapskjolen, sverger Jessica til riktig tilbehør. Ved hjelp av et par store solbriller, en glitrende designerbag eller knallrøde stilettsko, løfter hun antrekket til nye høyder.

Ofte matcher tilbehøret stilen, men det hender også hun krydrer antrekket med en overraskende detalj, som en blomstrete veske, eller et par digre øreringer.

Modig stil

Selv om Jessica Biel er en ekte moteslave, er hun likevel dristig i valg av antrekk. Innimellom dukker stjernen riktignok opp på fest i en enkel hvit kjole, eller en eksklusiv versjon av "den lille sorte". Men like ofte er hun å se i tøffe kjoler, gjerne i knallrosa, glitrende sølv eller med blomstrete print over det hele.

Med ryggen rak, og med sitt plettfrie og naturlig vakre fjes, er hun glad i å vise frem "siste skrik" på den røde løperen.

Når det kommer til sminke og hår er Jessica som regel så naturlig som mulig. Håret er løst med naturlig fall, eller satt opp i nakken.

Trench babe - trench!

Det er tydelig at Jessica har funnet sine motefavoritter. Selv om hun stadig bytter ut fjorårets mote med årets siste, er det noen plagg hun ikke kaster fullt så fort.

TRENCH-DAMA: Jessica Biel elsker trenchcoaten sin.

TRENCH-DAMA: Jessica Biel elsker trenchcoaten sin. Foto: Scanpix

Trenchcoat har blitt et av Jessicas varemerker. Tidligere i år har hun dukket opp i flere ulike versjoner av jakken. Gjerne med en nydelig kjole gjemt under den lange kåpen.

Selv om hun stadig oftere bytter ut olabuksen med et mer elegant alternativ tyr hun fortsatt til jeansen når hun skal slappe av. Det sies at stjernen er spesielt glad i jeansmerket William Rast, som hun er avbildet i ved flere anledninger. Kanskje ikke så rart, med tanke på hvem hun er sammen med. Det er jo Justin Timbelake som er opphavet til jeansmerket..

ELEGANT: Jessica stråler på den røde løper.

ELEGANT: Jessica stråler på den røde løper. Foto: Scanpix og Stella

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning