Jennys gjennombrudd

At Jenny Skavlan (22) slo gjennom med reklamefilmen for Grandiosa, har de fleste fått med seg. Men visste du at hun lettkledd sjarmerte USA?

INGEN BABE: Jenny Skavlan vil hverken kalle seg babe eller skuespiller.

INGEN BABE: Jenny Skavlan vil hverken kalle seg babe eller skuespiller. Foto: Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

Publisert Oppdatert
En ny utgave av Det Nye er i butikkene med Jenny Skavlan på cover. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen. Styling: Marthe Kveli Valeberg. Klær og sko: Cecilie Melli og Tiger/Steen og Strøm

En ny utgave av Det Nye er i butikkene med Jenny Skavlan på cover. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen. Styling: Marthe Kveli Valeberg. Klær og sko: Cecilie Melli og Tiger/Steen og Strøm Foto: Det Nye

Nå om dagen er Jenny Skavlan i ferd med å slå seg opp fra reklametryne til skuespiller. En kort visitt hos Skal vi danse rettet fokuset mot den unge skjønnheten, og i høst ser du henne i hele to filmer: Død Snø og Fatso.

I Det Nye nr 14, i butikkene nå, kan du lese et portrett med Jenny - hun pryder også forsiden:

Les om:

  • Hvordan hun fikk Klovner i Kamp-Thomas på kroken
  • Skuffelsen over hiphop-miljøet
  • Hennes frykt for å bli avslørt
  • Babe-stempelet
  • Rollene i Død snø og Fatso
  • Grandiosaoppstyret

Her i Norge fikk vi øynene opp for Jenny da hun vrikket på rumpa i den populære reklamefilmen "Full Pakke" for Grandiosa. Men noe mer ukjent er det at stjernen har danset lettkledd i en amerikansk reklamefilm for nettauksjonsiden Tribber.com.

I den amerikanske filmen danser hun sammen med sin nåværende kjæreste, Thomas Gullestad, bedre kjent som Fingern i Klovner i Kamp. Mens Jenny skal være en "Sexy Babe", spiller Thomas en sexy pingvin. Filmen er laget av norske Ray Kay, Reinert Olsen, som har hatt stor suksess som videoskaper i USA - blant annet musikkvideoer for en rekke store stjerner som Beyonce og Backstreet Boys.

- Hun er lettkledd, men ikke naken, sa Ray Kay til VGNett da han filmet Jenny Skavlan i Los Angeles.

- For å si det slik: Jeg tar gjerne flere oppdrag i California, sa Skavlan den gang til Side 2.

Se reklamefilmen for Tribber her:

Se også reklamefilmen for Grandiosa som herjet her hjemme:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning