Hannes hjørne

To gode nyheter!

"Tre ting på én gang – det er jo ikke mulig, det!" sa de i den gamle Kinderegg-reklamen.

Det Nye gir nå ut tre blader: Det Nye, Det Nye ShapeUp og Det Nye Makeup!

Det Nye gir nå ut tre blader: Det Nye, Det Nye ShapeUp og Det Nye Makeup! Foto: Foto: Faksimile

Publisert Oppdatert

Å joda, det er det! Vi i Det Nye gir nemlig ikke ut ett blad lenger, vi gir ut tre! Det Nye har fått to lillesøstre: Makeup og ShapeUp. Du har kanskje sett Makeup i butikkhyllene allerede, men denne gangen legger vi det ved Det Nye som vår påskegave til deg! Jeg håper du liker det, og at du blir inspirert til å prøve alle de lekre makeuptipsene.

Følg med: Det Nye Makeup på nett

ShapeUp er det nyeste skuddet på stammen. Det har vært i butikkene siden 9. mars, og har du som meg planer om å komme i form til sommeren, må du løpe og kjøpe! Bladet er proppfullt av nye trender, treningsprogrammer, kjendisintervjuer, treningsmote og mat som gjør kroppen din glad. Jeg garanterer at det vil gi deg en skikkelig energiboost!

Følg med: Det Nye ShapeUp på nett

Det er snart påske, og jeg håper du får litt fri og kan kose deg ute. Enten du foretrekker bypåske med rusleturer blant spirende trær i parken, eller du nyter den siste snøen i fjellet. Selv svinger jeg meg nok på telemarkskiene. Jeg synes det er deilig å tilbringe påsken i fjellet, for da er det så tydelig at det er blitt vår i byen når man kommer tilbake. Ha en deilig ferie - og overrask de du er glad i med et stort påskeegg. Ideer til morsomme saker å fylle det med finner du i Det Nye nr 5.

Les også:

Kle deg riktig i bakken i påsken

Vinn tur til Los Angeles!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning