Hannes hjørne

Godt salg!

Etter julegaveshoppingen må mange telle på kronene. I Det Nye får du tipsene, som gjør årets blakkeste måned litt bedre.

Redd garderoben uten å blakke deg.

Redd garderoben uten å blakke deg. Foto: Faksimile fra Det Nye

Publisert Oppdatert

Vi nordmenn bruker i gjennomsnitt 4000 kroner hver på julegaver. Noen er flinke til å legge mer sjel enn penger i presangene, mens andre flesker til med flatskjermer og twintipski til hele slekta. Uansett svir de fleste av oss av mer penger i desember enn i månedene før. Og de går ikke bare til presanger. Vi må jo ha ny kjole til julebordet, pinnekjøtt, ribbe og marsipan, hauger av stearinlys, edelgran og champagne, også!

Så kommer januar og den berømte sure svien. Men ingen grunn til å grave seg ned - vi gir deg den komplette guiden til shopping i årets kjipeste måned! I Det Nye nummer 1 får du tips om hva du bør kjøpe på salg, hva du bør tenke på når du shopper second hand, og ikke minst hva du selv kan gjøre for enkelt å fornye gamle filler. Her er det mye å spare!

Hvor mye bruker du i året på shopping, tror du? I dette nummeret møter du Hilde og Martine som handler for henholdsvis 60 000 og 20 400 kroner. Mens Hilde elsker design, er Martine mest glad i det hun finner i bruktbutikker. Og mens Hilde skeier ut med champagne, er en ekstra god kaffe latte luksus for Martine.

Hva tror du forresten at en kaffe latte om dagen koster deg i løpet av et år? Slå opp i Det Nye nummer 1 og få deg en overraskelse!

Les også: Bli en vinner på salg

Nysgjerrig på hvilke andre godbiter du kan finne i Det Nye nr. 1? Klikk her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning