DØGNVILLFESTIVALEN

Halleluljah-kameratene takket for seg

MTVs Hanneli Mustaparta danset og koste seg på avsluttningskonserten til kjæresten, Espen Lind, og resten av Halleluljah-kameratene under Døgnvillfestivalen.

Publisert Oppdatert
Modell og MTV-vj Hanneli Mustaparta koser seg med sukkerspinn før konserten til kjæresten Espen Lind setter i gang.

Modell og MTV-vj Hanneli Mustaparta koser seg med sukkerspinn før konserten til kjæresten Espen Lind setter i gang. Foto: Foto: Lone Helle

- Det er fantastisk flott å være her! Jeg er alltid ekstra nervøs når jeg står på scenen i hjembyen min, men dere har vært veldig snille så langt, sa Espen Lind fra scenen.

Halleluljah-kameratene Espen Lind, Kurt Nilsen, Askil Holm og Alejandro Fuentes har bestemt seg for å avslutte samarbeidet, og hadde sin siste konsert på Døgnvillfestivalen fredag kveld.

- Dette er vår siste konsert sammen, og den har vi selvfølgelig i Tromsø, sa Kurt Nilsen fra scenen til stor jubel fra de 10 000 festglade menneskene som hadde møtt opp for å få med seg konserten. Blant publikum fant vi Espen Linds modellkjæreste, Hanneli Mustaparta.

- Jeg koser meg veldig. Jeg fryser litt, men jeg har genser på og da går alt bra, smiler Hanneli.

Med sukkerspinn og dans koste hun seg sammen med venner på konserten.

- Jeg er på Døgnvill for å se Espen og guttas siste konsert sammen. Det er det eneste jeg rekker å få med meg, forklarer hun.

Gutta bød på en hitparade av kjente og kjære coverlåter og egne låter, og Hanneli fikk blant annet høre en av sine favoritter, Scared of Heights.

- Espen har så mange sanger jeg er veldig glad i, men Scared of heights, Million miles away og Childhood fields of clover er noen av favorittene, forteller hun.

Og firkløveret avsluttet eventyret på samme måte som det startet i 2005 - med Leonard Cohens nydelige låt, Halleluljah.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning