Ukens utvalgte produkt

Få store, vakre krøller

Ukens utvalgte produkt gir deg store, vakre krøller.

VAKKER BOHEM: Få store, bohemske krøller med stort krølljern fra CeraCurly.

VAKKER BOHEM: Få store, bohemske krøller med stort krølljern fra CeraCurly. Foto: Foto: Bulls, produsenten

Publisert Oppdatert
PÅ CATWALKEN: Da Dsquared2 viste fram vårens og sommerens trender, hadde modellene blitt stylet med store krøller i håret.

PÅ CATWALKEN: Da Dsquared2 viste fram vårens og sommerens trender, hadde modellene blitt stylet med store krøller i håret. Foto: Foto: Stella

Med de rette hjelpemidlene, og kunnskapen om hvordan man skal bruke dem, kan alle bli sin egen hårstylist.

Drømmer du om store krøller, er krølltangen CeraCurly perfekt for deg. Den har et større jern enn vanlige krølltenger og gir deg derfor store og fine krøller. Krølltangen er 35 millimeter bred, og koster kr 550.

La deg inspirere av den bohemske stilen fra catwalken, eller kjendiser som Kate Hudson og Jennifer Garner, og lag midtskill med store bølger i håret neste gang du skal på fest.

Les også:

Trendy midtskill

Miljøvennlige Kate

Slik gjør du:

1. Håret ditt bør alltid være nyvasket når du skal bruke så vel krølltang som rettetang. Vask håret med sjampo og balsam som gir mye næring siden varmestylingen kan slite veldig på håret ditt.

2. Beskytt håret ditt mot varmen ved å bruke varmebeskyttende spray. Denne sprayes på fuktig hår før du føner det, eller på tørt hår før du bruker et stylingjern. Du bør bruke varmebeskyttende spray hver gang du varmebehandler håret ditt. Stylingproduktene blir aktivert av varmen fra jernet, og avgir pleiestoffer som beskytter håret.

3. Start nedenfra og jobb deg oppover. Begynn med håret i nakken, ta ut såpass mye mengde med hår som du ønsker, og bruk krølltangen for å lage store, myke krøller. Jobb deg etasjevis oppover, og krøll det øverste håret til slutt.

4. Avslutt med å gå over hele frisyren med en hårspray for at den skal holde lenger. Pass på at du ikke bruker for mye av produktet, og velg en hårspray som har fleksibelt hold slik at frisyren din ikke blir stiv som en hjelm.

Les også: Slipp krøllene løs

Les mer og se video: Gi jernet!

Vi gjør oppmerksomme på at vi ikke får betalt for å omtale produktet, eller at vi på noen annen måte er sponset av produsenten.

HENDIG HJELPEMIDDEL: Krølltangen CeraCurly har et jern som er 35 millimeter bred, og gir deg derfor større krøller enn mindre krølltenger. Koster kr 550.

HENDIG HJELPEMIDDEL: Krølltangen CeraCurly har et jern som er 35 millimeter bred, og gir deg derfor større krøller enn mindre krølltenger. Koster kr 550. Foto: Foto: Produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning