erotisk messe

Erotikk, takk!

Gå på sexmesse med kjæresten. Det kan gi forholdet nytt liv, mener sexolog.

Publisert Oppdatert

Skinnende lakk, silikon, lær og florlette blonder. Det er noen av hovedingrediensene under årets erotikkmesse i København. Det er 14. gang messen som skal pirre våre erotiske sanser går av stabelen.

Tabubelagt

Selv om danskenes frittalenhet har ført til at det er lettere å snakke om sex, så er bruk av hjelpemidler fremdeles tabubelagt.

Eksperter mener at sexleketøy gir både kvinner og menn mulighet til å utforske sin egen seksualitet. Derfor mener de at leken og leketøyet er helt avgjørende for den enkelte og parets velvære. Messen gir inspirasjon.

Les også:

Stor test av sexleketøy

Alt om sexleketøy

Her finner man noe for enhver smak, og bransjen minner om, at vi i disse tider ikke må glemme å elske, og elske med, hverandre.

Gir liv til forholdet

Sexolog og parterapeut Rikke Thuesen oppfordrer alle par til å prøve å gå på en sexmesse:

- En godt måte å få liv i parforholdet er å bryte vanene. En kroferie, en romantisk middag - eller en tur på en sexmessse, sier hun til Ekstrabladet.dk .

- Man oppdager noe på en slik messe. Plutselig står man og prater med noen s/m-ere fra SMIL, eller man ser annerledes leketøy eller en pornofilm. Og så kan man si til partneren: "Så du det der, hva synes du om det?" Og på den måten kan man prate om noen ellers glemte lyster, sier Rikke Thuesen.

Les mer på Klikk Samliv

Sexolog Rikke Thuesen mener at en sexmesse kan gi nytt liv til parforholdet. Det gir i alle fall paret noe å prate om.

Sexolog Rikke Thuesen mener at en sexmesse kan gi nytt liv til parforholdet. Det gir i alle fall paret noe å prate om. Foto: Foto: Scanpix

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning