Bademote

«Dorthe-draktene» utsolgt!

Bare én uke etter at Dorthe Skappels badedrakter ble lagt ut, er forretningene tomme.

Dorthe Skappel fikk vist fram badedraktkolleksjonen sin da hun besøkte  Studio 5 i uken som gikk. Programleder og eks-statsråd Karita Bekkemellem ser i hvert fall begeistret ut.

Dorthe Skappel fikk vist fram badedraktkolleksjonen sin da hun besøkte Studio 5 i uken som gikk. Programleder og eks-statsråd Karita Bekkemellem ser i hvert fall begeistret ut. Foto: Foto: FEM/Roy Darvik

Publisert Oppdatert
Utsolgt!

Utsolgt! Foto: Foto. Scanpix

Utsolgt!

Utsolgt! Foto: Foto: Scanpix

I flere år hadde Dorthe gått med en drøm om å lage sin egen badetøy-serie.

«Bettie»

Tirsdag i uken som gikk ble drømmen til virkelighet. Da lanserte «God Kveld Norge»-programlederen badedraktkolleksjonen «Bettie».

Kun 900 eksemplarer var produsert til sammen i modellene «Annie», «Bettie», «Candy» og «Daisy».

- Eksepsjonelt

- Hva skal jeg si.? Det er jo helt eksepsjonelt. Jeg hadde et visst håp om å selge ut kolleksjonen i løpet av sommeren, men at det skulle gå så fort er veldig overraskende, sier Dorte Skappel til Dagbladet.

Badedraktene er inspirert av hennes svigermor på 86 år, samt inspirert av bademoten fra 20- 30-, og 40-tallet. Etter designerens eget utsagn er kundene både slanke 25-åringer og formfulle eldre kvinner.

For stort vektfokus

- Jeg ville slå et slag for kvinnekroppen. Det er altfor mye fokus på kilo og slanking, ikke minst rundt meg selv, sier hun.

- Jeg tror det handler mer om hvordan man bærer kroppen sin, og hva slags selvtillit man utstråler, sier Skappel til avisen.

Les også:

Jeg fikk rumpa mi i posten

Utgått på dato!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning