Sjel stilen: Kate Bosworth

Designermuse og moteyndling

Kate Bosworth blir elsket både i Hollywood og av de store designerne.

SPENNENDE: Kate Bosworth har en sikker og spennende klesstil.

SPENNENDE: Kate Bosworth har en sikker og spennende klesstil. Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert

Den amerikanske skuespillerinnen Kate Bosworth (25) er både Hollywood-favoritt og ekte «fashionista».

Hun går egne veier på klesfronten, og stilen hennes er både sikker og spennende.

Satset på film

Kate ble for alvor kjent i Hollywood da hun spilte hovedrollen i surfefilmen «Blue Crush», men hadde innen den tid blant annet spilt i filmen «The Horse Whisperer» med Robert Redford og Scarlett Johansson.

Les også: Årets Nobel-vertinne

Kate takket nei til en plass ved Ivy League-skolen Princeton for å satse på filmkarrieren, noe som i ettertid viste seg å ikke være et dumt valg.

Jenta, som for øvrig har et blått og et brunt øye, har spilt i en rekke store filmer, noe som har plassert henne høyt på stjernehimmelen.

Designermuse

Men Kate har også andre interesser, nemlig mote, som er nok et fag hun mestrer. Er det én Hollywood ungpike som virkelig er inne i varmen hos designerne og bladredaktørene, er det Kate.

Hun har flere ganger figurert i amerikanske Vogue, har vært modell for Calvin Klein og er stadig å se på fashionevents i kjoler fra de største designerne - gjerne som deres muse for kvelden.

Les også: Kate Bosworth blir jeans-modell

Kate har alltid våget å ta sjanser på den røde løperen, samtidig som hun ikke er en snobb. I sommer ble hun observert i en mønstret kjole fra H&M. Det er lett å like den jordnære jenta med så kul stil.

Les også: «Djevelen» slutter?

Les mer og se video: Vinterens nyheter fra CK

FRA VENSTRE: Semskede ankelstøvler fra Fornarina hos Koma (kr 2099), silkebluse med påfugltrykk fra Warehouse (kr 649), lilla bomullskafkan fra Rabens Saloner hos Den Dama (kr 1999), belte med nagler fra Dixie (kr 199), kjede med anheng fra Mango (kr 399), veske fra Dixie (kr 499), grå cardigan fra Selected (kr 599), dresskjole fra Selected (kr 999)

FRA VENSTRE: Semskede ankelstøvler fra Fornarina hos Koma (kr 2099), silkebluse med påfugltrykk fra Warehouse (kr 649), lilla bomullskafkan fra Rabens Saloner hos Den Dama (kr 1999), belte med nagler fra Dixie (kr 199), kjede med anheng fra Mango (kr 399), veske fra Dixie (kr 499), grå cardigan fra Selected (kr 599), dresskjole fra Selected (kr 999) Foto: Foto: HM Foto

All styling ved Line Lislerud.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning